Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Movies Review Vol. 2

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014
      Σαββατοκύριακο! Το λες και γεμίζει το στόμα σου :D Και παρόλο που ο καιρός είναι τόσο καλός που δε θές στιγμή να μένεις σπίτι (it's spring time!!), είναι και οι μόνες μέρες που σίγουρα θα βρεις κάποιο χρόνο να δείς  μία ταινία. Ή και δύο. Ή και.... σταματάω.

    Ορίστε μερικά reviews, και η επιλογή δική σας :)

  • Tower Heist
 

Stars:  Eddie Murphy, Ben Stiller, Casey Affleck

  Μία ταινία που θες να τη δεις για να περάσεις καλά και να γελάσεις! Το γελιο το εγγυάται ο Eddie Murphy φυσικά κατα κύριο λόγο αλλά και οι τρελές καταστάσεις και περιπέτειες που αντιμετωπίζουν οι ήρωες σε αυτή τη ταινία. Άκρως απολαυστική ταινία!!
Υπόθεση:  Ο  Josh Kovacs είναι ο διαχειριστής ενός μεγάλου υπερπολυτελούς ουρανοξύστη, ο οποίος ανήκει στον Arthur Shaw, ενός χρηματιστή, ο οποίος έχει μία υπέρμετρη αγάπη για τη κόκκινη Ferrari του, που φυλάει σα τα μάτια του στο κέντρο του διαμερίσματός του (γιατί άραγε;; Θα δειτε..). Αυτός λοιπόν, κάνει μία παράνομη επενδυση, και χάνει τα χρήματα και τις συντάξεις όλων των εργαζομένων του ουρανοξύστη.Παρόλο που το FBI ειναι στο κατόπι του, τη δικαιοσύνη επισης αναζητάει και μία ομάδα εργαζομένων με αρχηγό τον Josh (Ben Stiller), με στόχο να παραβιάσουν το υψηλό συστημα ασφαλείας του ουρανοξύστη, να μπούν στο διαμέρισμα του ιδιοκτήτη ώστε να διαρρήξουν το χρηματοκιβώτιο του και να μοιράσουν τα λεφτά στους εργαζομένους. Μιας και δεν ξέρουν τίποτα από διαρρήξεις όμως, απόφασίζουν να στραφούν σε κάποιον πιο έμπειρο στο εγκλημα, έναν φασαριόζο κλέφτη των δρόμων τον Slid. Και κάπως έτσι μπαίνει ο Eddie Murphy στη υπόθεση! Θα τα καταφέρουν τελικά;;

  • The truth About Emanuel  
   

Stars:  Kaya Scodelario, Jessica Biel, Alfred Molina

   Και από κωμωδία, σας πάω σε ένα δράμα.Δεν είχα και μεγάλες προσδοκίες όταν ξεκινούσα να δώ αυτη τη ταινία. Ηθελα να τη δώ απλά για την Jessica Biel και την Kaya Scondelario, την οποια ειχα λατρέψει σαν ηθοποιό στη σειρά Skins. Τελικά η ταινία αποδείχτηκε άκρως ενδιαφέρουσα και πολύ ιδιαίτερη. Και τελικά μου άρεσε και αρκετά κι όλας!
Υπόθεση: Η Εmanuel είναι μία πολύ μοναχική κοπέλα που έχει χάσει από μικρή τη μητέρα της, και μάλιστα νοιώθει υπεύθυνη για το χαμό της, μιάς και την έχασε στη γέννα και θεωρεί οτι η μαμά της θυσιάστηκε για αυτήν. Ζει λοιπόν με τις τύψεις και είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη με το θέμα αυτό. Όταν στη γειτονιά φθάνει μία καινούρια γειτόνισσα με το νεογέννητο μωράκι της, αρχίζει να της θυμίζει αρκετά τη μητέρα της στις φωτογραφίες, νοιώθει μία ιδιαίτερη έλξη να τη γνωρίσει και έτσι δέχεται τη δουλεία της babysitter για το μωρό της.  Όταν όμως βρεθεί κοντά στο μωρό θα ανακαλύψει μία σοκαριστική αλήθεια. Ποιά θα είναι αυτη και πως θα το αντιμετωπίσει;; 


  •   Blue Jasmine
               

Η αλήθεια είναι ότι εδώ συναίβει το ακριβώς ανάποδο με την από πάνω ταινία, και ενώ ξεκίνησα με προσδοκίες, ε, δε τρελάθηκα κι όλας. Η υποθεση έτσι και έτσι, η ερμηνεία της Cate Blanchett εξαιρετική παρόλα αυτά, εξού και το όσκαρ πίπολ! Μία κωμικοτραγική κατάσταση με την υπογραφή του Woody Allen. Αν έχετε ξαναδει ταινίες του και σας αρέσει αυτό το ιδιαίτερο και παράξενο σκεπτικό, θα σας αρεσει και η συγκεκριμένη!

Υπόθεση: Η Jasmine είναι μία προσφάτως ελεύθερη γυναίκα, που ο άντρας της αυτοκτόνησε, αφού πρώτα την κεράτωσε και έχασε και όλα τους τα λεφτά σε παράνομες συμφωνίες. Το ίδιο και τα λεφτά της αδελφής της και του άντρα της. Όντας μαθημένη στα πλούτη και τη πολυτελή ζωή, πλέον βρίσκεται να μην έχει τίποτα, και πηγαίνει να μείνει για λίγο καιρό με την αδελφή της,- πλέον χωρισμένη και σε καινούρια σχέση-, μέχρι να βρεί τί θα κάνει για να ξανασταθεί στα πόδια της. Σας ανέφερα ότι συχνά παθαίνει κρίσης πανικού και κατάθλιψης;; Anyway, βάζει στόχο να αχοληθεί με το χώρο της μόδας, αλλά για να πάρει μαθήματα ώστε να δουλέψει στο τομέα αυτό, απαιτούνται χρήματα, και έτσι με βαριά καρδιά, αποφασίζει να δουλέψει προσωρινά σα γραμματέας σε ένα οδοντιατρείο. Ταυτόχρονα, γνωρίζει σε ένα πάρτυ, έναν νέο πλούσιο άντρα, με τον οποίο φτάνει μέχρι και τα σκαλιά της εκκλησίας. Αλλά τελικά ο γάμος δέ θα ευημερίσει και αυτός, και έτσι θα βρεθεί και πάλι στο εδιέξοδο. 

  • Cloudy with a Chance of Meatballs
          
 Είπα να κλείσω γλυκά το ποστ και με χρώμα, με ένα animation ! Βρέχοντας κεφτέδες λοιπόν. Μία πολύ ωραία και ευχάριστη ταινία κινουμένων σχεδίων, που πρόσφατα βγήκε και το 2, αλλά ως συνήθως, στο sequel απλά το παρατραβάνε όσον αφορά τις ταινίες κινουμένων σχεδίων, και αυτή δεν αποτελεί εξαίρεση. Γι αυτό θα σας μιλήσω για το 1!!

Υπόθεση: Ο Φλίντ από μικρός είχε τάσεις επιστήμονα και με μία τεράστια αγάπη προς τις εφευρέσεις παντώς τύπου. Και εννοείται πως τώρα πια που είναι μεγάλος δε θα μπορούσε να συμβιβαστεί στο να αναλάβει το μαγαζί του πατέρα του, αλλά ψάχνει μανιωδώς να κάνει αυτή την ανακάλυψη, που θα τον ανεβάσει στα μάτια της πόλης του, που από μικρό τον ειρωνευόταν και δε πίστευε σε αυτόν. Ποια θα είναι τελικά αυτή η ανακάλυψη;; Μία συσκευή που θα παράγει φαγητό! Όλα τα λαχταριστά φαγητά! Πού θα είναι αυτή η συσκευή;; Στον ουρανό! Και το φαγητό θα 'βρέχει' πάνω από τη πόλη! Το όνειρο κάθε ανθρώπου!! :D Μέχρι ενός σημείου όμως. Ο Φλιντ βρίσκει πλέον την αναγνώριση που αναζητούσε και με το παραπάνω. Όταν όμως η συσκευή βρεθεί τελικά εκτός ελέγχου, το φαγητό θα αρχίσει να στιβάζεται εως αποπνικτικό σημείο γιατί ο κόσμος απλά δε μπορεί να φάει άλλο! Ο Φλιντ καλείται να τη σταματήσει, και δεν ειναι ευκολο!

  Ευχομαι καλή διασκέδαση και να περάσετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο :))

Φιλιά,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tell a beauty story .. © 2014