Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Friday Outfit-Night out!

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

    Και είναι ξανά Παρασκευή! Και κάθε φορά η ίδια χαρά! Και τί καλύτερο για αυτή τη μέρα, από μία βραδυνή έξοδο; Είτε για ένα χαλαρό ποτό, είτε για ξεφάντωμα!;) Για εσάς που σήμερα έχετε κανονίσει να απολαύσετε την Παρασκευή σας, by night λοιπόν, θέλω να μοιραστώ ένα αγαπημένο μου σύνολο. Black and White it is!!


Tip: Επειδή τα χρώματα είναι τόσο ''αυστηρά'' στο outfit, η καλύτερη επιλογή στο μακιγιάζ είναι κάτι έντονο και με χρώμα. Τί πιο ωραίο από ένα έντονο χρώμα κραγιόν, σε μπορντό ή κόκκινο για να τραβάει τα βλέμματα. ;)
   P.s - Γενικά λατρεύω να δημιουργώ συνολα, όπως μου αρέσει και εμένα να τα φοράω και τα συνδυάζω στην καθημερινή μου εμφάνιση, και θέλω πολύ να τα μοιράζομαι μαζί σας και στο blog! Για σήμερα διάλεξα αγαπημένο κλασικό συνδυασμό άσπρου -μαύρου, που λίγο πολύ όλοι έχουμε κάποια κομμάτια στη ντουλάπα μας και είναι τόσο διαχρονικός και πάντα μές στη μόδα!
   Να περάσετε τέλεια όσοι αποφασίσετε να βγείτε σημερα, αλλά και όσοι οχι, περάστε τέλεια έτσι και αλλιώς με το δικό σας τρόπο!! ;)

Φιλιά πολλά!!

13 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο σύνολο και θα το φορούσα σίγουρα!
    Αγαπώ τέτοια μποτάκια παρόλο που δεν το έχω με τα τακούνια χα!
    Φιλιά πολλά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραίο σύνολο πραγματικά!!Σίγουρα θα το φορούσα!!
    Θέλω να πάρω τέτοια μποτάκια!!!Τα αγαπώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. POLY OMORFO TO SYNOLO KAI TELEIA IDEA..MAGIKOS SYNDYASMOS...TO MPORNTW H KOKKINO KRAGION...POLYTIMH H SYMVOULH SOU..SE EYXARISTOUME...KALO P/S/K :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέλεια επιλογή...Μου αρέσει πολύ ...Θα το φορούσα σίγουρα...

    Thank you for sharing it with us dear...

    Chadlen
    http://chezmoibychadlen.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολύ πολύ ωραίο outfit!!! <3
    Ειδικά με κόκκινο κραγιόν pure love!
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εξαιρετικό outfit! ότι πρέπει για εντυπωσιακές εμφανίσεις!!!! μόλις βρήκα το blog ! ελπίζω να τα λέμε συχνά απο δω και πέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Mα τι ομορφο Blog ειναι αυτο? Υπεροχο outfit! Σ'ευχαριστω για το comment στο Blog μου. Μπορουμε εαν θες να ακολουθησουμε η μια την αλλη στο fb και gfc, θα χαρω πολυ!
    Φιλια πολλα, Λενα!:)

    http://throughbluecupeyes.blogspot.gr/

    https://www.facebook.com/ThroughBlueCupEyes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ ωραίο ποστ! Λατρεύω τα ασπρόμαυρα look, αλλά με το κραγιόν δεν τα πάω καλά... Όχι ότι δεν τονίζω μάτια! χαχαχα... Επίσης, μου αρέσει να σπάω το ασπρόμαυρο με statement κολιέ (τα οποία αγαπάω με τρέλα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tell a beauty story .. © 2014