Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2013

5+1 Things Of Inspiration No4

Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2013
      5+1 Things of  
        Inspiration


No1: Το τριήμερο της 28ης που φέτος έπεσε Δευτέρα! Μα, τί κρίμα! Την καλύτερη ημέρα χάσαμε..#ΝΟΤ Το καταευχαριστηθήκαμε!!! Ήταν ημέρα για βόλτα, ήλιο, φαγητό και καφέ με φίλους και οικογένεια!! Πάντα τέτοια, πάντα Δευτέρα!

Νο2: Μια βουτιά στα περιοδικά, πάντα αναζωγοωνητικό! Μπορεί η ενημέρωση από το ίντερνετ να είναι όντως χωρίς όρια, αλλά πάντα η έντυπη μορφή και το ξεφύλλισμα, χαρίζει μία ασύγκριτη ευχαρίστηση! Και η έρευνα στο περίπτερο για την επιλογή των περιοδικών, πάντα συναρπάζει! Αυτό που δεν είναι καλό στη προκειμένη περίπτωση, είναι να είσαι εγώ, και να χαλάς μια μικρή περιουσία στα περιοδικά κάθε μήνα! Παρσύρθηκα... ΠΑΛΙ. Δεν φταίω..Πρέπει να ενημερώνομαι! :)

Νο3: Μια βόλτα στα Sephora! για μια δοκιμή σε χιλιάδες αρώματα, που πάντα μου αρέσουν πολλά, αλλά με τόσα που καταλήγω να έχω δοκιμάσει πάνω μου, πάντα θα ξεχάσω ποιό είναι ποιό! Και...πάλι από την αρχή.. Καθόλου κακό.

Νο4: Υπέροχα λαχταριστά, αφράτα Ντόνατς!!  Από αυτά τα 'ύπουλα' καταστήματα μόνο για ντόνατς, που εξαπλώνονται χωρίς σταματημό σε κάθε γωνία και περιοχή, με τιμή των 0,60 λεπτών για κάθε κομμάτι..Ε!Πώς να αντισταθείς!!? Και φεύγω κάθε φορά από εκεί, σίγουρα όχι μόνο με ένα στο χέρι. Αλλά και άλλα τρία στη σακούλα...για μετά! Με σοκολάτα, με πραλίνα μπουένο, με φράουλα ή κρέμα βανίλια και όλα αυτά στολισμένα με πολύχρωμες τρούφες ή απλά κλασικά σαλιγγάρια κανέλας.Τα αγαπημένα μου!  Δεν μπορεί να υπάρξει καμία αντίσταση! Καμία!Σλουπ.

Νο5: 'Σκοτεινά Μυστικά', by ΜΙΚΑΕΛ ΓΙΟΥΡΤ & ΧΑΝΣ ΠΟΥΣΕΝΦΕΛΝΤ. Εχω ένα θέμα με τα αστυνομικά μυθιστορήματα που συνδυάζουν περιπέτεια αλλά και μυστήριο. Καταφέρνουν να με εχουν καθηλωμένη μέχρι το τέλος και την 'αποκάλυψη'. Είναι ο μόνος τρόπος και είναι τα μόνα που μπορούν γιατί συνηθως αν δεν υπάρχει υπόθεση, πόσο ευκολα βαριέμαι!  Μα ποσο;; -Το συγκεκριμένο, είναι ενα αρκετά καλό αστυνομικό βιβλίο, το τέλειωσα μόλις τη Παρασκευή που μας πέρασε,αρκετά μεγάλο αλλά το τέλος σε αποζημειωνει. Και ο τρόπος γραφής, καταφέρνει να σου γεννά το ενδιαφέρον ξανά και ξανά. Ήδη ψάχνω το επόμενο!! ;)

+1:   Αυτό το τραγούδι by Florence+The Machine, που θα το ακούσω τουλάχιστον καθε μέρα, τουλάχιστον τρείς φορές τη μέρα, γιατί καταφέρνει και με ταξιδεύει ξανά και ξανά! Enjoy! :)
                                      --  Never Let Me Go.


Ραντεβού στο επόμενο Post! ;)

Tell a beauty story .. © 2014