Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013

Friday Outfit-Night out!

Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013

    Και είναι ξανά Παρασκευή! Και κάθε φορά η ίδια χαρά! Και τί καλύτερο για αυτή τη μέρα, από μία βραδυνή έξοδο; Είτε για ένα χαλαρό ποτό, είτε για ξεφάντωμα!;) Για εσάς που σήμερα έχετε κανονίσει να απολαύσετε την Παρασκευή σας, by night λοιπόν, θέλω να μοιραστώ ένα αγαπημένο μου σύνολο. Black and White it is!!


Tip: Επειδή τα χρώματα είναι τόσο ''αυστηρά'' στο outfit, η καλύτερη επιλογή στο μακιγιάζ είναι κάτι έντονο και με χρώμα. Τί πιο ωραίο από ένα έντονο χρώμα κραγιόν, σε μπορντό ή κόκκινο για να τραβάει τα βλέμματα. ;)
   P.s - Γενικά λατρεύω να δημιουργώ συνολα, όπως μου αρέσει και εμένα να τα φοράω και τα συνδυάζω στην καθημερινή μου εμφάνιση, και θέλω πολύ να τα μοιράζομαι μαζί σας και στο blog! Για σήμερα διάλεξα αγαπημένο κλασικό συνδυασμό άσπρου -μαύρου, που λίγο πολύ όλοι έχουμε κάποια κομμάτια στη ντουλάπα μας και είναι τόσο διαχρονικός και πάντα μές στη μόδα!
   Να περάσετε τέλεια όσοι αποφασίσετε να βγείτε σημερα, αλλά και όσοι οχι, περάστε τέλεια έτσι και αλλιώς με το δικό σας τρόπο!! ;)

Φιλιά πολλά!!

Tell a beauty story .. © 2014