Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2013

5+1 Things of Inspiration No6!

Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2013


      5+1 Things of
        Inspiration
Νο1: Καπέλα! Πέρα από το ότι ειναι τάση της σεζόν, δεν μας προστατευουν μόνο απο τον ήλιο, -που εχει εξαφανιστεί κι όλας τις τελευταίες μέρες- αλλά προσδίδουν και στυλ! Τοσα σχεδια και χρώματα, που μπορεις να βρεις ένα για κάθε outfit.


Νο2: Χριστουγεννιάτικα φωτάκια!!Δεν ξέρω εσεις, εγω εχω ήδη διακοσμήσει το δωμάτιο με φωτάκια. Βασικά, δεν τα εβγαλα και ποτέ..Βασικά, όλο το χρόνο Χριστούγεννα φωνάζει το δωμάτιο. Βασικά, μάλλον δεν εχουν σχεση καν με τα χριστούγεννα! Απλα τα λατρευω! Φωτάκια σκέτο- ειναι λοιπόν το Νο2!!

 Νο3: Δευτερη διακοσμητική τρελα του δωματίου...κεράκια! Χρωματιστά, αρωματικά, κεράκια, ξεκινάνε να καίνε από τη πρωτη στιγμή που θα μπώ στο δωμάτιο.Πέρα απο την υπέροχη μυρωδιά, φτιάχνουν και τη καλύτερη ατμόσφαιρα ως γνωστών! Δεν εχει ακουστει άδικα!


Νο4: Ο οικος Dior  μας αποδεικνύει ότι ξέρει να διαλέγει, για ακόμα μία φορά! Εχει τώρα λίγο καιρό που παίζει η διαφημιση του νέου αρωματος στην tv και πρωταγωνιστης δεν ειναι άλλος από τον Robert Pattinson! Χαρα εγώ, να κρεμομαι από την τηλεοραση κάθε φορά που παίζει.. Ακρως γοητευτικός..


Νο5: Μετά το Eat,Pray, Love που πραγματικά ειχα λατρεψει σα ταινία, κυηγάω τέτοιες ταινίες σα τρελή. Και εκει που εψαχνα σχετικές, μεσα στη λίστα βρέθηκε και η συγκεκριμένη! Under the Tuscan sky:Μία συγγραφέας αποφασίζει να πάει ένα ταξίδι στη Τοσκάνη, και μαγεμένη από την πόλη και θέλοντας όσο τίποτα μία αλλαγή στη ζωή της, αγοραζει μία βίλα πού όμως χρειάζεται πολλές επισκευες. Ετσι έχει αναγκη να γνωρίσει τους ντόπιους που θα τη βοηθήσουν να χτισει το σπίτι αλλά, και την καινούρια της ζωή. (7/10 )

+1: Με ωραια μουσική, στιχους, και τη Jesie J. να απογειώνει το videoclip! Θές να σηκωθεις να χορέψεις!! Εγώ το κάνω ήδη! :)

  
Tell a beauty story .. © 2014