Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2013

So many styles, one product: Eyeliner!

Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2013      Πόσο καιρό ήθελα να το κάνω αυτό το post? Μα πόσο!?
     Και να μαι σήμερα εδώ, Τρίτη, η μέρα ελευθερίας μου από σχολή, γερμανικά, τρέξιμο, κτλ κτλ, να γράφω με το λαπτόπι αγκαλιά και μια κούπα αχνιστό καφέ εκ δεξιών μου. Αχ, παράδεισος!
     Και τώρα μια μεγάλη αλήθεια! Πόσο αγαπώ το eye liner! Ειναι αν όχι το αγαπημένο μου προιον μακιγιάζ, τότε σιγουρα το πιο must του νεσεσέρ μου. Και του μακιγιάζ μου επίσης! Γιατί το χρησιμοποιώ καθημερινά!
     Γι αυτό λοιπόν ηθελα να κάνω τόσο καιρό αυτό το ποστ. Ένα ποστ, με τα πιο βασικά στυλ που μπορείς να δημιουργήσεις με αυτό το μαγικό προιόν. Μαγικό! Χωρίς καμιά περιαυτολογία!! Μπορεί να μεταμορφώσει! Είτε υγρό, με πινελάκι ή σε στυλ στυλό, είτε και σε στερεά κρεμώδης μορφη. It's your choice to pick!  Αλλά και γιατί ένα μόνο προιόν, με διαφορετική εφαρμογή μπορεί να σου αλλάξει ένα ολόκληρο look. Από ένα απλό καθημερινο, μέχρι ένα βραδυνό επίσημο ή και πιο rock τολμηρό στυλ.
 
Και,, ξεκινάμε!

Απλό, φυσικό,καθημερινό στυλ:

Μία γραμμή, που μπορεί να κάνει τη διαφορά στο καθημερινό μας μακιγιάζ. Ομορφαίνει και τονίζει το βλέμμα, χωρίς να είναι too much για το πρωινό ή απογευματινό μας look!  Ξεκινάμε μια λεπτή γραμμή από την εσωτερική γωνία του ματιού και τη τραβάμε μέχρι την εξωτερική του άνω βλεφάρου, και όσο θέλουμε εμείς..αλλά ειπαμε, εδώ θέλουμε το φυσικό αποτέλεσμα!Ας μή το παρακάνουμε! 0 :)
                 


Cat Eyeliner Style:

Βασικό διαχρονικό στυλ που απογειώνει το βλέμμα και εντυπωσιάζει! Όπως και στο βασικό στυλ, ξεκινάμε με μία καλοσχηματισμένη γραμμή, αλλά η διαφορά ειναι ότι η αρχή της είναι από τη μέση του πάνω βλεφάρου, και όχι από την εσωτερική γωνία. Η γραμμή σταματάει στο τέλος και την εξωτερική γωνία του βλεφάρου, όπου θα συνεχίσουμε με μία καμπύλη πρός τα πάνω, που θα τελειώνει κοντά στη γραμμή των φρυδιών. Και ..γεμίζουμε! Εμείς αποφασίζουμε το ποσο.


Φτερωτό Style (Winged Style)

Δινει φτεράααα! Just kidding! Δεν θα πετάξουμε,αλλά σίγουρα θα εντυπωσιάσουμε! Συνδυασμός βασικού και cat style! Η γραμμή ξεκινάει από την εσωτερική γωνία , φτάνει μέχρι την εξωτερική αλλά καταλήγει όπως και στο cat style με μία καμπύλη που το μήκος της υπερβαίνει τη γραμμή του βλεφάρου. ¨Ετσι έχουμε ένα όμορφο σχημα στα μάτια.Διπλό δτερωτό Style (Double Winged Eyeliner Style):

Διπλό= Δύο φορές πιο καλό! Ενώ έχουμε κάνει το φτερωτό στυλ, για να επιτύχουμε το διπλό φτερωτό, το μόνο επιπλέον που έχουμε να κάνουμε ειναι Μία επιπλέον γραμμή που θα ξεκινάει από το τέλος της γωνίας του κάτω βλεφάρου ή τη μέση, με ανωδική κλίση, που θα ακολουθήσει τη πορεία της γραμμής που ήδη έχουμε σχηματησει στο άνω βλέφαρο, κρατώντας όμως τις αποστάσεις. Δεν θα συναντηθούν ποτε! Kλαψ!

Και κάπως έτσι έχουμε ένα style για κάθε εμφάνιση. Εξαρτάται από μας τι θέλουμε να πετύχουμε κάθε φορα, και πιο στυλ μας ταιριάζει. Παραλλαγές; Πολλές!! Ας πούμε, αντί για μαύρο eyeliner μπορούμε να το αντικαταστήσουμε κάλλιστα με ένα άλλο χρωμα, ή και να προσθέσουμε γκλίτερ για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα..κτλ κτλ!

  Αυτά από μένα (για σήμερα!)! :)) Τα λέμε στο επόμενο ποστ!

Tell a beauty story .. © 2014