Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου 2014

Ευχές για το 2014 ..Μία εναλλακτική προσέγγιση!

Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου 2014   2014!! Αισίως!! Και φυσικά χαιρόμαστε πολύ για αυτό! Κάθε νέα χρονιά φέρνει νέες ελπίδες, νέες προσδοκίες ειναι ενα καινούριο ξεκίνημα!! Και ένας λόγος παραπάνω για αυτούς που το 2013 δεν ήταν η χρονιά τους,ευχομαι το 2014 να ειναι μακράν καλύτερο και να φέρει ότι στέρεισε ο προηγούμενος χρόνος! Για εσάς που ήσασταν από τους τυχερούς και το 13 ήταν η χρονιά σας, ευχομαι απλά να συνεχίσει έτσι και το 14. Υγεια και ευτυχία σε όλους!! Και φυσικά.. πολύ blogging, πολλές νέες ιδέες και δημιουργικό γράψιμο :) Πραγματικά ευχομαι το 2014 να φέρει στον καθένα ότι ακριβως χρειάζεται για να ειναι ευτυχισμένος!


    Οι παραπάνω ευχες, οι περισσότερες τουλάχιστον,  ξέρω οτι μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, αρκει να το βάλουμε στόχο! Γιατί ειμαι της άποψης ότι την ευτυχία κατα ενα μεγάλο βαθμό τη δημιουργεις, και μπορει να βρίσκεται στα πολύ μικρά και απλά πράγματα! Ή σε αγαπημένα μας άτομα.

  Θέλω όμως σε αυτό το ποστ, να  προσθέσω και τις ευχές που ευχομαι να γίνουν πραγματικότητα, αλλά ας μή γελιόμαστε, σιγά μη γίνουν! Αλλά.. 20ό αιώνα έχουμε πίπολ, ας ειμαστε αισιόδοξοι!!

   Ευχομαι λοιπόν, το 2014..

- Να μπω επιτελους σε ενα σταθερό πρόγραμμα γυμναστικής.. γιατί αλλιως τα κίλα των γιορτών ήρθαν για να μείνουν!

- Να ανακαλύψουν αυτό το μαγικό συστατικό που θα το χρησιμοποιουν στη σοκολάτα και πουφ.. θα σταματήσει να παχαινει και θα μπορείς να φας όση θες.

- Το Αγιο πνεύμα να δώσει φώτιση σε αυτόν τον αξιαγάπητο, στριμμένο καθηγητή, και να περάσω επιτελούς εκείνο το καταγραμμένο μαθημα που με ταλαιπωρεί απο πρωτο έτος.

- Να κάνω επιτέλους για πρωτη φορά στη ζωή μου, λίγη οικονομία, και να ξεπεράσω τη 1 ωρα σε χρόνο,  απο τη στιγμη που θα πιάσω λεφτά στα χεριά μου μέχρι να εξαφανιστούν. Φεύγουν μόνα τους δεν εξηγείται άλλιως.

- Να με φωτίσει ο θεός και έτσι οτάν λεώ οτι θα παω στα μαγαζιά να πάρω κάτι συγκεκριμένο ,να μη καταλήγω να αγοράζω οτιδήποτε άσχετο με αυτό. Θέλω βοήθεια εδώ λεμεε!

- Να παρακολουθώ τακτικά τις παραδόσεις στη σχολή.

-Να γίνω καλύτερη οδηγός, μπάς και γλιτώσει και κανας καθρέφτης.

-Να κερδίσω ενα σουπερ ουάου ταξίδι στη Νέα Υόρκη και με credit για άπειρα ψώνια!! Και αν δε το κερδίσω δε πειράζει. Το δέχομαι και σα δώρο!

- Να βγει η Ελλάδα απο τη κρίση. (Χααααχα άλλο γέλιο)

- Να εξαλειφθεί τελείως η αδικία απο το κοσμο. Καλά. Εστω και λίγο.

- Να βγει επιτέλους μια κρέμα, που πραγματικά να κανει τη δουλεια της με τη κυτταριτιδα
(Αλλά ναι, είπαμε εδώ είναι οι ευχές που ξέρουμε οτι δεν θα βγουν.)

- Να κατασκευαστεί η καφετιέρα που θα καταλαβαίνει πότε θα ξυπνάς, και θα βρίσκεις το καφέ έτοιμο όταν σηκωνεσαι. Μεγάλη ταλαιπωρία να προσπαθείς να φτιαξεις καφέ με τη τσίμπλα στο μάτι. Παιζει να μπερδέψεις και τη ζάχαρη με το αλάτι, δεν είναι αστείο! Όχι εγώ, μια φιλη μου!!

- Να είχα την όρεξη που έχω για να διαβάζω blogs και περιοδικά και τις νέες τάσεις, και για τα μαθήματα της σχολής!

-Αυτοί που μπορουν να κάνουν κάτι για ένα καλύτερο αύριο για όλους τους ανθρώπους, να το κάνουν.

-  Last but not least, να σταματήσουν οι σειρές να έχουν μόνο 23 επεισόδια σε κάθε κύκλο. Βάλτε κάτι παραπάνω. Τί να φτάσουν τα 23;; 

   Και τώρα μπακ to reality! 
Το La pazza ragazza writes, σας εύχεται χρονια πόλλα και ελπίζω να γίνουν πραγματικότητα όλες σας οι ευχές :) Και να σας εκανα να γελασετε έστω και λίγο!

Φιλια πόλλα!!Tell a beauty story .. © 2014