Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2014

Review: Spray Ενδυνάμωσης της Τρίχας της Pantene

Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2014
   Το συγκεκριμένο review, σας το είχα υποσχεθεί! Το προιόν αυτό υπήρχε στη wishlist μου, και ήταν ένα από τα προιόντα που ήθελα να δοκιμάσω αλλά και είχα ακούσει πολλά για αυτό! Και έτσι, με την πρώτη ευκαιρία στη συνηθισμένη μου βόλτα σε κατάστημα καλλυντικών, δε μπόρεσα να αντισταθώ όταν το είδα στο ράφι! Εννοείται ότι το πήρα. Και αφού το δοκίμασα αρκετά, μπορώ να πώ τώρα εμπεριστατωμένα την αποψή μου :)


  Να αρχίσω λέγοντας ότι το πρώτο που παρατηρείς όταν το χρησιμοποιείς, δε μπορει να ειναι άλλο από το άρωμα! Υπέροχο, φρέσκο, φρουτένιο και διαρκεί! Το συγκεκριμένο σπρέυ, προορίζεται για καθημερινή χρήση, εγγυάται ότι προσφέρει πιο δυνατά μαλλιά με το καιρό, και όγκο σε κάθε εφαρμογή του! Και η αλήθεια ειναι ότι τον προσφερει! 

    Η εφαρμογή του γίνεται στη ρίζα της τρίχας, σε νωπα ή και βρεγμένα μαλλιά. Πρίν το καθημερινό styling, ψεκάζετε στη ρίζα των μαλλιών και συνεχίζεται με ένα απαλό μασαζ για την απορρόφηση και την εξάπλωση του. Μετά, απλά συνεχίζεται την ρουτίνα του styling των μαλλιών σας που ακολουθείτε! Και done. Αυτό θα κάνει τη δουλειά του. 


  Το συγκεκριμένο σπρέυ ανείκει στην σειρά Πραστασία Νεότητας 7 της Pantene. H συγκεκριμένη σειρά, έχει στόχο την ενδυνάμωση της τρίχας, την προστασία της από τη φθορά από το βούρτσισμα, ενώ ο αριθμός 7 στην ονομασία του δικαιολογείται από τα 7 σημάδια της νεανικής εμφάνισης που υπόσχεται ότι βοηθάει τα μαλλιά να διατηρήσουν. : Δύναμη, Όγκος, Λάμψη, Απαλότητα, Ενδυνάμωση, Επανόρθωση φθοράς και Ελαστικότητα στις άκρες!

  Κλείνοντας να σας πώ ότι εγώ το έχω λατρέψει το προιον αυτο. Πρώτον για το άρωμα που ήδη ανέφερα, που διαρκεί, δευτερον, για τον όγκο που προσφέρει στις ρίζες που ειναι και το σημαντικότερο και τρίτον, για το γεγονός ότι δε λαδώνει τη τρίχα όπως φοβόμουν στην αρχή, το αντιθετο μάλιστα! Αρα μηδέν αρνητικό!Θα ακολουθούσε και τέταρτον, για την ενδυνάμωση και τη λάμψη της τρίχας που εκεί στοχευει ουσιαστικά, απλά εγώ επειδή χρησιμοποιώ και άλλο προιόν αυτη τη περιοδο για ενδυνάμωση, δεν μπορώ να ειμαι σίγουρη ποιο από τα δύο κάνει καλύτερα τη δουλειά του! Μάλλον συμβάλλει το καθένα ξεχωριστά, και εγώ έχω όντως παρατηρήσει πιο γερά και πιο ελαστικά μαλλιά, ενώ η ποσότητα των πεσμένων μαλλιών στη χτένα, έχει μειωθεί αισθητα!!

Τιμή: Γύρω στα 7 ευρώ. 

  Συμπερασματικά: Το προτείνω ανεπιφύλακτα! :) 


Αυτά από εμένα!! Σας φιλώ μεχρι το επόμενο ποστ!!
                        Χx
                 
Tell a beauty story .. © 2014