Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2014

5+1 Things Of Inspiration Nο7!

Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2014
    5+1 Things of
          Inspiration

    Πρώτο 5+1 Things Of Inspiration για το 2014! Back to basics!:)
Νο1: Εξεταστική πλησιάζει και επειδή είναι, όσο να πεις ισχυρός λόγος για να τα βλέπεις όλα μαυρα, έτσι και εγώ ψάχνω απεγνωσμένα τρόπους να βάλω λίγο χρώμα! Γι αυτό φροντίζω να με συντροφευουν κάθε φορά που λέω να κάτσω για διάβασμα, διάφορα πολύχρωμα μαρκαδοράκια. Και να, που και το βιβλίο αυτομάτως γίνεται πιο ενδιαφέρον! Στο τέλος βεβαια καταλήγει να μοιάζει με ουράνιο τόξο, με εμένα να εχω παρασυρθεί και να παίζω με τα χρώματα!

Νο2: Τελείωσαν οι γιορτές και αυτό επισφαγίστηκε και με τον ξεστολισμό του δέντρου. Αλλά μην απελπίζεστε! Κάθε τέλος και μία καινούρια αρχή ετσι;; Και μιας και γυρίσαμε πίσω στη πραγματικότητα, γυρίσανε και οι φίλοι που έλειψαν λόγω των διακοπών. Η επανασύνδεση ειναι πάντα πολύ γλυκιά :) 

Νο3: Η καινούρια θήκη που φρόντισα να προμυθευτώ για το κινητάκι μου και την ανανεωσή του. Τη λάτρεψα με το που την είδα και την παρήγγειλα αμέσως! Όταν ήρθε ο έρωτας μεγάλωσε κι άλλο! Πώς σας φαινεται;;  

Νο4:: People's Choice Awards. Τόσες ωραίες εμφανίσεις, και τόσες όχι και τοσο πετυχημένες, αλλά ήταν μία απολαυστική βραδυά. Άλλο που εμένα τα περισσότερα βραβεια μου φάνηκαν παράλογα! Πολύς χαμός για τη ταινία Gravity επίσης. Tόσα βραβεια πια;; Πρέπει να τη δω τέλοσπάντων! Καλύτερη στιγμή;  Damon and Elena απο το Vampire Diaries να παραλαμβάνουν το βραβείο για τη καλύτερη χημεια στην οθόνη. (Παρόλο που εγώ προτειμώ Stefan αλλά ειναι άλλο θέμα αυτο!!) 
Νο5: Η ταινία Prisoners. Μπορεί να μή πήρε το βραβείο στα People's Choice Awards μιας και νίκησε η ταινία Gravity αλλά εμενα μου κατα-άρεσε σα ταινία! Το τέλος, συγκλονιστικό παύλα- παρανοικό και θλιβερό αλλά σίγουρα μαζί με τους τίτλους τέλους σου μενει και μια αισθηση ότι άξιζε!! Την προτεινω σίγουρα! Η υπόθεση;; Ο ξαφνικός εξαφανισμός των δύο μικρών κοριτσιών από δύο οικογένειες φίλων και η δράση που αναλαμβάνουν οι δύο πατεράδες για τον εντοπισμό τους, νιώθωντας ότι πρέπει να πάρουν τη δικαιοσύνη στα χέρια τους. Kαθοριστικό ρόλο παίζει και ο αστυνομικός που έχει αναλάβει την υπόθεση. Πολύ ωραια ταινία, περιπέτειας.


+1: Το τραγούδι που με συντροφευει τον τελευταιο καιρό, καθόλου καινούριο, αλλά...ξέρω και εγω πως το θυμήθηκα; Και κόλλησα κι όλας;; Only Teardrops λοιπόν. Το θυμάστε;; Το νικητήριο τραγούδι από τον περσινό διαγωνισμό της Eurovision! 
Enjoy :)) Φιλιά!!

Tell a beauty story .. © 2014