Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013

Christmas Time Tag

Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013
  Το σημερινό tag είναι άκρως επίκαιρο και σε βάζει τόσο σε γιορτινή διαθεση! Γι' αυτό χάρηκα πολύ όταν η γλυκύτατη Stacey από το staceysbeautylife.blogspot.gr με ενημέρωσε ότι με πρέσθεσε. Χωρίς δευτερη σκέψη αποφάσισα να το κάνω! Οτιδήποτε για τα Χριστούγεννα που αγαπώ :)

Πάμε να δούμε τις ερωτήσεις λοιπόν :

1)Ποια είναι η αγαπημένη σου Χριστουγεννιάτικη ταινία?

Μία και δύο? Όλες! Όλες οι  κλασικές χριστουγεννιάτικες ταινίες που έχουμε δει ξανά και ξανά, αλλά και πάλι κάθε χρόνο τις περιμένουμε να παίξουνε πως και πώς για να μας βάλουνε στο κλίμα :) Από το Home Alone, μέχρι ακόμα και αυτές κινουμένων σχεδίων και...γινόμαστε και πάλι παιδιά!!

2)Ποια μυρωδιά σου θυμίζει έντονα Χριστούγεννα?

Αυτή η  μίξη από μυρωδιές, από φαγητά και γλυκά ανήμερα των Χριστουγέννων που έρχονται από το γιορτινό τραπέζι! Αχ αυτά τα χριστουγεννιάτικα εδέσματα!Αχ!

3)Ποιο ήταν το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων που πήρες ποτέ?

Κάθε δώρο ήταν ξεχωριστό! Λατρευω ένα προς ένα τα δωράκια που γίνονται με τόση αγάπη αυτές τις μέρες. Από μικρή κάθε φορά που άνοιγα το δώρο μου, μέχρι σήμερα , πάντα η ίδια χαρά!

4)Αγαπημένο σου γιορτινό τραγούδι?
Χμ! Πρέπει να διαλέξω μόνο ένα!?  Γιατί εγώ συνήθως βάζω τις playlists και τις αφήνω να παίζουν για ώρες!  Την αγαπημένη μου playlist την πρόσθεσα κι όλας στο προηγουμενο ποστ :) Αλλά ας ξεχωρίσω το All I want for Christmas    από τα κλασικά! 
Αν και φέτος έχω κολλήσει και με ένα πιο 'εναλλακτικό', αυτό της Lady Gaga ^-^


5)Η καλύτερη ανάμνηση που είχες ποτέ την περίοδο των Χριστουγέννων?

Μια ανάμνηση που σίγουρα έχω έντονα να θυμάμαι, που δεν ξέρω αν ειναι η καλύτερη αλλά σιγουρα έχει μείνει, ειναι από μικρότερη που ήμουν, και προσπάθησαν οι γονείς μου να σκηνοθετήσουν για εμένα και τον αδελφό μου ένα σκηνικό με τον Αγιο Βασίλη να φέρνει τα δώρα. Αν θυμάμαι καλά το ρόλο του Αγιου Βασίλη είχε αναλάβει ο θείος μου, αν και τελικά αποκαλύφθηκε, η προσπάθεια όμως ήταν σίγουρα αξιοσημείωτη!! 

6)Ποιο είναι το αγαπημένο σου Χριστουγεννιάτικο γλυκό? 

Αγαπημένο Χριστουγεννιάτικο γλυκό ειναι μακράν οι διπλες ! Διπλες και πάλι διπλες! Μπορει να σας το επιβεβαιώσει και η μητέρα μου που έχει βαρεθεί να αγοράζει καθώς τελειώνουν συνέχεια. Ευχαριστώ!

7)Αστέρι ή αγγελάκι στην κορυφή του δέντρου?

Αστερι θα πώ, και δε νομίζω να το έχουμε αλλάξει και ποτέ. Νομίζω από πάντα το αστέρι ήταν το χαρακτηριστικό του δέντρου μας, καθώς σε ύψος, παίζει να ξεπέρναγε και το ίδιο το δέντρο..( Just kidding!!)

8)Αληθινό ή ψεύτικο δέντρο?

Ψευτικο! Αν και φέτος ειναι η αλήθεια ότι για πρώτη χρονιά έπεσε η ιδέα και για αληθινό, αλλά απλά έπεσε. Ακόμα το ψευτικο δεσπόζει στο σαλόνι.

9)Χρωματιστά ή άσπρα λαμπάκια?

Χρωματιστά! Γιατί η ζωή θέλει χρώμα.. ^-^

10)Τι κάνεις συνήθως την παραμονή των Χριστουγέννων?

Περιμένω τα Χριστούγεννα. Είναι μία μέρα μακρια, είναι μεγάλη η συγκίνηση! Σιγουρα θα βγώ για τα τελευταία ψωνια, ή θα συναντήσω φίλους γιατί την ημέρα των Χριστουγέννων, καταλαμβάνουν οι συγγενείς όλο το σπίτι και δε μπορεις να ξεφυγεις!! Με κανένα τρόπο.

11)Τι σου αρέσει να κάνεις περισσότερο από οτιδήποτε άλλο την περίοδο των γιορτών? 

Βόλτες στα στολισμένα μαγαζιά ! Αμέτρητες φωτογραφίες δίπλα στα στολισμένη φάτνη στο κέντρο της πόλης, και καφεδες στις πιο αγαπημένες και ζεστές καφετέριες! 

12)Τι μακιγιάζ θα επιλέξεις να κάνεις φέτος για τα Χριστούγεννα?

Δεν το εχω σκεφτεί διεξοδικά ακόμα, αλλά σίγουρα τα έντονα χείλη θα υπερισχύσουν νομίζω! 

13)Πότε και πως έμαθες την αλήθεια για τον Άγιο Βασίλη?

Παρόλες τις προσπάθεις των γονιών μου και του θείου μου (βλέπε ερώτηση 5), νομίζω τελικά ποτέ δε το πίστεψα πραγματικά. Και πάλι καλά λέω, γιατί τσάμπα στεναχώρια μετά!

Αυτές ηταν οι ερωτήσεις και μακάρι να ταν κι άλλες και άλλες και και και, μιας και λατρευω τα tags και ενας λόγος παραπάνω, αν ειναι και για τα Χριστούγεννα!! 

Έλπιζω όποια κοπέλα θέλει και το δεί, να το κάνει. Εγώ πολύ το ευχαριστήθηκα!! :))

Φιλιά


Tell a beauty story .. © 2014