Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

All in One jean. To Boyfriend!

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013
 



       Είτε είναι ανοιχτόχρωμα ή σκούρα, ξεθωριασμένα ή κλασικά,με σκισίματα ή όχι, τα boyfriend jeans έχουν μπεί για τα καλά στη ζωή μας. Και αποτελούν πλέον must-have της ντουλάπας μας. Τόσο εύκολο με τα κατάλληλα αξεσουάρ καθε φορά, να τα προσαρμοσεις αλλάζοντας ολοκληρωτικά στυλ με κάθε συνδυασμό τους. Από τη δουλειά,στη καθημερινότητα, ή τη βραδυνή έξοδο! Εχει όλα αυτά που το skinny jean δεν έχει!....
    Δεν είναι 'κολλημένα' πάνω σου! Και ειδικά μια τέτοια εποχή 'προσαρμογής', που και ο καιρός ακόμα δεν έχει αποφασίσει ανάμεσα σε καλοκαίρι και φθινόπωρο, τί καλύτερο από την άνεση και το στυλ που σου προσφέρει to boyfriend jean! Ειδικά μετά από μία μεγάλη, ζεστή μερα! Ορίστε λοιπόν παρακάτω, διάφοροι συνδυασμοί που πιστεύω εξυπηρετούν κάθε  περίσταση!! 
  •     Ένα από τα πιο hoooooot, κομμάτια της σεζόν συνδυασμένο με ένα άλλο hooooot κομμάτι της σεζόν, μας κάνει ως αποτέλεσμα ένα hoooot ντύσιμο. Boyfriend jean + κοντό crop top μπλουζάκι και εχουμε μία σούπερ- τάση; Η Ριάνα, ξέρει..

    

























  •     Παρόλο που με το κοντό μπλουζάκι 'κλέβουμε' εξ ολοκλήρου κάθε στοιχείο 'boyfriend' και το κάνουμε τελείως θηλυκό, τί θα λέγατε να 'κλέψουμε' ένα ολόκληρο ντύσιμο !? Οh yeap!

    Με φαρδύ, στυλ- αθλητικό μπλουζάκι από πάνω, μπορεί να πετύχουμε ακόμα πιο σέξυ αποτέλεσμα που ούτε καν φανταζόμασταν!! Φούλ της άνεσης!
   

     

















  •      Σακάκιιιι : Η πιό εύκολη λύση για μετατροπή ενός απλού ντυσίματος σε βραδυνό! Με ψηλά παπούτσια για συνοδεία, φυσικά!..ή και όχι!  Και έτσι το ντύσιμο αποκτά έναν edgy αέρα, ενώ χάνει τελείως κάθε ιδέα απλού, καθημερινού. Και ας είναι..! ;)

      





  •   Συνδυασμένο με πουκάμισο, το boyfriend jean μας....πάει γραφείο..πάει σε μια εκδήλωση...πάει σε άλλο επίπεδο! Δίνει πιο σικάτη νότα, ακόμα και σε μια απλή, καθημερινή εμφάνιση!!

     



   












 

  •    Τα κρύα του χειμώνα, πόσες έχουμε επιλέξει να τα αντιμετωπισουμε με ένα al time-in δερμάτινο; Βάλτε τώρα και από κάτω το boyfriend jean σας. Και ιδού το αποτέλεσμα! 


   





  •       Ένα απλό, πολύ απλό, λιτό, χουχουλιάρικο, πουλοβεράκι, μπορεί να κάνει όλη τη δουλειά. Και εμείς, έτοιμες για βόλτα. Ή τη σχολή. Ή τη δουλειά. Ή για καφέ. Ή...τελοσπάντων... Καταλάβατε τί θέλω να πώ!




   



  6 διαφορετικά στυλ, ένα παντελόνι. Το boyfriend ! Εσείς έχετε αγοράσει το δικό σας; Φυσικά κάθε εταιρία έχει φροντίσει πλέον να έχει συμπεριλάβει στη συλλογή της και τις νέες κολεξιόν boyfriend jeans, οπότε καθόλου δυσκολο το έργο! Πολλά σχέδια και μάρκες για να αποφασίσετε και να βρείτε το δικό σας..και να μή ΄κλέψετε' του αγοριού-φίλου-κολλητού-αδελφού- σας τελικά!! ;)
     Και ορίστε κάποια extra tips για την αγορά σας.

-Φροντίστε το τζίν που θα διαλέξετε να είναι χαλαρό, όχι πολυ εφαρμοστό, να κάνει μία 'σακούλα' , αλλά παρόλα αυτά,να ταιριάζει στη μέση σας, και όχι να.. πέφτει.
-Είτε με ψηλά, είτε με converse, ένα ακόμα τίπ είναι, το boyfriend jean σας, να είναι κάπως ψηλό, ώστε να αναδεικνύει τους αστραγάλους, ή απλά να είναι ύφασμα που να μπορεί να διπλωθεί, για έξτρα στυλ.
-Αν είστε των σκισιμάτων έτσι και αλλιώς, τα νέα είναι καλά για σας! Τα boyfriend jean με σκισίματα έχουν κατακλυσει την αγορά, και εγώ προσωπικά ειμαι πολύ χαρούμενη γι αυτο!













-Ψάξτε για ένα που να έχει μία ιδέα 'φορεμένου'.Ή απλά κάποια ξεθωριάσματα. Στη τελική, για αγόρια μιλάμε.Έτσι καταλήγουν τα τζίν τους,και εμάς πολύ μας βόλεψε. ;)



     Τα λέμε στο έπόμενο πόστ!!!! Kisses!! Χx



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tell a beauty story .. © 2014