Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Ψηλόμεσα: Ήρθαν... Ας μείνουν!!

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013
 







Μία από τις πιο δημοφιλείς τάσεις της σεζόν,αν όχι η πιό δημοφιλής -σε συνδυασμό με το boho style-, καθώς πλέον οι περισσότερες, αν όχι όλες(!) οι γυναίκες, έχουν ένα κομμάτι, θες σορτσάκι, θες παντελόνι, θες φούστα, στη ντουλάπα τους!
    Αν ρωτάς εμένα, τα λάτρεψα!! Πιστεύω είναι ότι πιο 'in' και στυλάτο έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια. Θα μπορούσα να φοράω κάθε μέρα ψηλόμεσα, καθώς συνδυάζονται με τα πάντα, αλλά και γιατί δίνουν έναν αέρα σέξυ, αλλά και chic ύφους.Ετσι, απλά φορώντας ένα ψηλόμεσο σορτσάκι-με τρούκς ή με σχέδια ή και σκέτα- με ένα τιραντέ μπλουζάκι και χωρίς να χρειάζεσαι επιπλέον πινελιές..κοσμήματα κτλ, ειχες καταφέρει να είσαι από τις πιο αξιοζήλευτες παρουσίες του καλκαιριού!






    Και φυσικά, τώρα που μπαίνει χειμώνας σιγά σιγά, η ''τρέλα'' συνεχίζεται!!!:) Ω ναι, ψιλόμεσα τζιν παντελόνια ή μακριές ψηλόμεσες φούστες,, σό σέξυ!! Συνδυασμένα με πουλοβεράκια, πουκάμισα ή απλά μακρυμάνικα μπλουζάκια και you are ON!!




  Ελπίζω να κατανοείτε την αγάπη μου για τα ψηλόμεσα και να συμφωνείται πως είναι μια από τις καλύτερες εκδοχές απόλυτης vintage,κομψότητας. Ελπίζω να ήρθαν για να μείνουν! Και κάπου εδώ να δώσω ραντεβού με τα ψηλόμεσα καλοκαιρινά σορτσάκια μου, για του χρόνου...εις το επανειδείν,θα μου λείψετε!! Αλλά μέχρι τότε θα έχω φροντίσει να αναπληρώσω το κενό με καινούρια χειμερινά,κομμάτια ψηλόμεσων. Αχ, τη λατρεύω αυτή τη τάση!! xx


2 σχόλια:

  1. Αγαπάμε τα τζιν ψηλόμεσα σορτσάκια και εχουμε κανει και εμεις ποστ για αυτα!!!! Ειναι καταπληκτικο τρεντ που ηρθε για να μεινει!!!
    Ωραιες φωτο και δουλεια!
    Love from Chicates
    chicates.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tell a beauty story .. © 2014