Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015

5+1 Things Of Inspiration #14 ~Με άρωμα άνοιξης

Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015

*Με Άρωμα Άνοιξης*No1:  Spring Is Here!! (??)   Όχι όχι, μή μπερδεύεστε με τις βροχές! Άνοιξη έχουμε! Απλά η μετάβαση φαντάζει λίγο δύσκολη. Κατα τα άλλα είμαστε αισιόδοξοι ότι ο ήλιος θα φανεί, τα λουλoυδάκια θα ανθίσουν και οι μελισσούλες θα ξεκινήσουν την αναπαραγωγή ^-^ Και αυτό σίγουρα μας φτιάχνει τη διάθεση.


No2: Το καινούριο μου άρωμα, που δεν είναι άλλο από το Oh Lola! by Marc Jacobs. Γιατί εγώ το έχω και έθιμo, ανά εποχή να αλλάζω και άρωμα για να με βάζει στο κλίμα. Και μόνο η συσκευασία σε παραπέμπει σε κάτι ανοιξιάτικο και σε προκαλεί να το αγοράσεις. Το άρωμα, λουλουδένιο, που σου φτιάχνει τη διάθεση!
No3:  Όλες οι ανοιξιάτικες νέες συλλογές στα καταστήματα. Αφορμή για περισσότερες βόλτες(βλέπε ψώνια)  στα μαγαζιά! Ώρα για ανανέωση, από τον βαρύ χειμώνα.

No4: Γυμναστήριο. Με κίνητρο το καλοκαιράκι που ακολουθεί την άνοιξη(και το περιμένουμε πώς και πώς)---> 1) σηκωνόμαστε από τη καρέκλα 2)αφήνουμε τα κουταλάκια του προφιτερόλ κάτω 3) σκουπίζουμε τα σαλάκια κάθε φορά που περνάμε έξω από λαχταριστά παγωτατζίδικα που τα άτιμα μόνο για το αρνί του πάσχα δεν έχουν βγάλει ακόμα γεύση (ΠΑΛΙ καλά-) και, αρχίζουμε το τρέξιμο, τις κάμψεις, τα βαράκια και όλα αυτά τα ωραία (#ΝΟΤ) κτλ κτλ .. Για το μπικίνι ρε γαμώτο! #WorkYourAssOut 

No5: Φράουλες και κεράσια! Και αυτά είναι ένας λόγος που αγαπάμε ανοιξούλα!! Αγαπημένα φρούτα, μες στο χρώμα, και χαιρόμαστε πολύ που εφτασε η εποχή τους. Όχι;;;

+++1Τα τραγούδια που ακούω ξανά και ξανά, όπως και αρκετοί από εμας αυτές τις μέρες, ειναι από τη ταινία 50 Shades of Grey. Που αντίθετα με τη ταινία( Προσοχή, προσοχή, η ταινία δεν μου άρεσε, όχι ο πρωταγωνιστής 0:) ) , άρεσαν πολύ. 


Crazy in Love:
 Love me like you Do:
Put a spell on You:

Kαι καλή μας Άνοιξη!! :)

Kissess,
 
Tell a beauty story .. © 2014