Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2015

Δοκιμάζοντας τα βερνίκια Infaillible από τη L'Oréal Paris

Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2015


       Είμαι γενικά λάτρης του ημιμόνιμου μανικιούρ, γιατί κατά το τελευταίο καιρό και ειδικά κατα τους καλοκαιρινούς μήνες βολεύει απίστευτα. Θες η θάλασσα, θες η άμμος, θες γενικα η καθημερινή επαφή με το νερό, κάνουν το μανικιούρ και το απλό βερνίκι να κρατάει το πολύ 2-3 μερούλες. Έτσι το ημιμόνιμο είναι μια κάποια σωτηρία που σε απαλλάσσει από το βάψε-ξέβαψε για δύο βδομαδούλες τουλάχιστον.
   Μόλις πέτυχα στο σταντ της Loreal τη νέα σειρά με τα βερνίκια Infaillible να υπόσχονται 12 μέρες διάρκεια και λάμψη, έπρεπε να τα δοκιμάσω. Αλλωστε με την άκρως δελεαστική τιμή των 7 ευρώ, δεν το σκέφτηκα και πολύ αν βάλεις με το μυαλό πόσα χαλάς τη μία φορά στο ημιμόνιμο στα ινστιτούτα. Το αποτέλεσμα με δικαίωσε.
        Η σειρά περιέχει αρκετά καλοκαιρινά και μή χρωματα να διαλέξεις, εμένα όμως σα πρώτη φάση, με κέρδισαν ένα κλασικό άσπρο και ένα καλοκαιρινό φούξια.

     Η διαδικασία για το ημιμόνιμο στο σπίτι είναι πολύ απλή και καθόλου χρονοβόρα.
Step one: Η εφαρμογή του βερνικιού,για καλύτερη απόδοση, δύο φορές, και
Step two: Η εφαρμογή του gel για όψη και διάρκεια ημιμόνιμου.

Και τα-ρααα.


Πρώτη ημέρα εφαρμογής του άσπρου -γαλακτερού βερνικιού,

7η ημέρα : Όπως βλέπετε το χρώμα δεν έχει αλλοιωθεί ούτε φθαρεί.
Μετά πέρασα στη δοκιμή του φούξια..Με το χρωματάκι ξετρελάθηκα! Η απόδοση είναι φανταστική! Ισως να μη χρειάζεται καν δευτερο χέρι. Εγώ το περασα και δευτερο βεβαια από συνήθεια. Πολύ ωραίο χρωμα και καλοκαιρινό. Το συνιστώ :)  Στη συνέχεια έβαψα αντίστοιχα κ του ποδιού γτ τόσο μου άρεσε :D *Nα σημειωθεί, ότι στη φώτο το χρωμα των ποδίων έχει μείνει άθικτο ύστερα και από εξόρμηση στη παραλία!!

Παρακάτω ακολουθεί και βιντεο για την εφαρμογη του προιόντος της εταιρίας.     Φιλάκια,
     
                            


Tell a beauty story .. © 2014