Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου 2015

La pazza ragazza goes to #Rome Vol.1

Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου 2015


    Hello people! Helo girlszz!! Κανονικά μετά από το καιρό που έχω να δημιουργήσω καινούριο πόστ, θα ηταν καλύτερα ένα πόστ με updates αλλά... δεν κρατιόμουνα. Ήθελα να μοιραστώ τον ενθουσιασμό μου για τη Ρώμη.. εδώ και τώρα! Και πολύ κρατήθηκα!
    Πραγματικά η Ιταλία είναι γεμάτη θησαυρόυς, κρυμμένους σε κάθε πόλη! Αλλά φυσικά, η Ρώμη είναι χρυσωρυχείο.. Με μιά βόλτα στη πόλη, καταλαβαίνεις πως το έργο σου θα είναι δύσκολο.. Πού να πρωτοκοιτάξεις και τί να πρωτοθαυμάσεις;;..Δύσκολη η δουλειά του τουρίστα...#ΝΟΤ 
Απλά η Ρώμη, είναι σα να βγήκε όλη από παραμύθι, και κάθε γωνιά υπάρχει κάτι να ανακαλύψεις, κάτι παλιό, κάτι αρχαίο, κάτι από άλλη εποχη! Αχ, το λάτρεψα αυτο!! Φυσικά, εννοείται ότι έχει τα πάντα και από τη δικιά μας εποχή. Απο μαγαζιά, αμέτρητα! Η χαρά των αεροπορικών εταιριών να σας χρεώσουν επιπλέον βαλίτσα..:ρ Με τη πιό γνωστή οδο Via del Corso να είναι πλυμμηρισμένη με φώτα,μαγαζιά όλων των οίκων και ...shop until you drop! Και εδώ να προσθέσω ότι οι έλληνες έχουν τη τιμητική τους ανάμεσα στους τουρίστες που κατακλύζουν τη Ρώμη. Ελληνικά φτάνουν στα αυτιά σου, στους δρόμους,στο μετρό...και εκεί καταλαβαίνεις πως τελικά, παντού υπάρχει ενας Έλληνας! (Greece 12 points!!)
       Βρέθηκα στη Ρώμη πρίν αλλά και για  πρωτοχρονιά, και έτσι έχω τόσο υλικό μαζεμένο να σας δείξω, που λογικά δε θα φτάσει ένα ποστ! Οπότε θα ακολυθήσει και Vol.2 ;)
Enjoy the pictures! :D

      
      
                        
                            Το πρώτο πράγμα που πρέπει να επισκεφτείς στη Ρώμη ειναι αδιαμφισβήτητα το μουσείο του Βατικανού.Να είστε εξοπλισμένοι με κανένα τρίωρο μπροστά σας(και βάλε....), γιατί τα πράγματα που έχει να δεις είναι πραγματικά πάρα πολλά.

Πλατεία, έξω από το μουσείο.
Και φυσικά δε λείπουν οι ελληνικές επιρροες..
 
Προς τη περίφημη καπέλα Sistina
Μέσα στην αίθουσα της Καπέλα Σιστίνα, δεν επιτρέπουν φωτογραφίες, αλλά...κάτι κάναμε... Σσσσς
Θέα, μέσα από το Βατικανό.
Στον προαύλιο χώρο του Βατικανού
Δίπλα ακριβώς από το Βατικανό βρίσκεται η εκκλησία του Αγιου Πέτρου. Η μεγαλύτερη και πιο γνωστή εκκλησία της Ρώμης, και πραγματικά απίστευτα εντυπωσιακή.

Έξω από την Εκκλησία, λίγο πριν νυχτώσει.


Ε να μή ποζάρω και εγώ έξω από το Βατικανό; Να έχουμε να λέμε.

Επόμενη στάση, το Καπιτώλιο στη πιάτσα Βενέτσια. Άκρως εντυπωσιακό κτίριο και με πολλές λεπτομέριες!
Και μπροστά από το καπιτώλια. Δεν έχασα ευκαιρία..
Στο δρόμο για το Κολοσέο...
And....we are almost there...

                                       Ένα πολύ απλό παράδειγμα ότι στη Ρώμη, ο πολιτισμός και η κουλτούρα είναι παντού..!!Μια βόλτα στους δρόμους και δέ ξέρεις τί μπορεί να ανακαλύψεις.. Loved them!Ακολουθεί σύντομα και το Volume 2! :)

 kisses,
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tell a beauty story .. © 2014