Τρίτη, 28 Οκτωβρίου 2014

Ο παράδεισος των leggings..στα Calzedonia!

Τρίτη, 28 Οκτωβρίου 2014
    Γενικά, ειμαι λάτρης των κολάν. Ειναι η ευκολη επιλογή όταν αποφασίζεις τι θα βάλεις το πρωι,  ειναι τόσο άνετα και δίνουν πάντα στυλ συνδυασμένα με τα κατάλληλα αξεσουάρ και τοπ, που μπορεί να είναι από φουτερ, πλεκτά, μέχρι πουκάμισο ή εφαρμοστό τοπ. Ιδιαίτερη αδυναμία μου όμως, αποτελούν τα δερμάτινα κολαν. Ειναι μία κατηγορία από μόνα τους.
      Ψάχνοντας μανιωδώς τις τελευταίες μέρες στην αγορά για την αγορά δερμάτινων leggings, έπεσε το ματάκι μου μόλις χτες στο καινούριο κατάλογο των Calzedonia, έναν κατάλογο παράδεισο των δερμάτινων, και όχι μόνο, κολάν.
    Τωρα ένα καινούριο πρόβλημα που μου γεννήθηκε, είναι ότι δε μπορώ να διαλέξω βεβαια, αλλά νομίζω αυτο το πρόβλημα θα το ξεπεράσω ευκολα..
    Εσείς έχετε ξεφυλλίσει τον νέο κατάλογο των Calzedonia? Kαι να μήν υπολογίζατε πως η επόμενη αγορά σας θα είναι κολάν, σίγουρα μπορεί να σας δελεάσει..! Kάθε τύπου leggings, με λεπτομέρειες ή απλά, δερμάτινα, με τρούκς, με χρυσές ή σχηματικές πινελιές, όλα σε έναν κατάλογο.(Source http://www.calzedonia.it/en/collectionfw/woman/fallwinter )

I am in love with Leggings!! 
Εσείς;;

   xoxo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tell a beauty story .. © 2014