Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

5+1 Things Of Inspiration Nο8!

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014
 





No1: Ο καιρός. Ναι, αυτός ο βροχερός. Βασικά απλά πιστευω ότι δε θα μπορουσε να πιάσει καλύτερη περίοδο. Επεσε μπάμ πάνω στην εξεταστική, και μιάς και όταν βρέχει δεν έχεις διάθεση για πολλές μετακινήσεις, έχουμε σοβαρές πιθανότητες να στρωθούμε λέμε.

No2: Μαυρο- άσπρο στα νύχια! Πόσο μου αρέσει ο συνδυασμός των δύο, δέ λέγεται! Το δοκίμασα λοιπόν. Ένα νυχάκι μαύρο-ένα άσπρο..και πάει λέγοντας!
No3: Το ombre style στα μαλλιά! Θα μου πεις, ειναι χειμώνας. Θα σου πώ δεν έχει σημασία. Το χω πάρει απόφαση να το ξαναεπιχειρήσω (ναι, το έχω ξαναεπιχειρήσει, χωρις μεγάλη επιτυχία όπως καταλαβαίνεις). Δε μπορώ να περιμένω μέχρι το καλοκαίρι! Άντε το πολύ μέχρι την άνοιξη, δε με κρατάτε άλλο! Ελπίζω μόνο αυτη τη φορά να πετυχει, γιατί χωρις καμία υπερβολή, την προηγούμενη φορά, δεν ξερω πως τα καταφερα, αλλά στο μονο μερος που πραγματικά περασε η βαφή ήταν στις άκρες. Για άκρες άκρες μιλάμε, ουτε εκατοστο παραπάνω. Το πέρναγα, το ξαναπέρναγα, τιποτα αυτο. Τουλάχιστον, κάθε υποψία ψαλίδας, κρύφτηκε. Δεν πήγε και τελειως στράφι.

No4: Τα δεματάκια που φτάνουν χωρις τελειωμό. Είμαι επίσημα η Νο1 αγοράστρια από το ιντερνετ, στη γειτονιά μου. Μή σας πώ στη Πάτρα ολόκληρη. Και η λιγότερη συμπαθητική ως προς τον ταχυδρόμο. Αφού πλέον όταν καταλαβαίνω ότι ειναι αυτός και ανεβαίνει τα σκαλιά, βάζω διαφορετικό άτομο κάθε φορά να ανοίγει τη πόρτα να το παραλάβει, μπας και τον ξεγελάσω λίγο. Αλλά μου εχουν τελειώσει και τα άτομα πλέον. Πρέπει να τα ξαναπάω από τη αρχή. Anyway,, εγώ χαιρομαι, και ας λέει και ας γκρινιάζει αυτός. To δεματάκι αυτη τη φορά ήρθε από το Cherry Culture. Μα φυσικά και θα ακολουθησει και αναλυτικότερο ποστ. Πάρτε μία γευση όμως:: 

No5: Συνήθως στο Νο5 κυριαρχεί κάποια ταινία που έχω δει πρόσφατα, και μου άρεσε εννοειται( μιας και ειναι inspirational το ποστ, τις μάπες τις κρατάω για τον εαυτό μου!). Αλλά πλέον συνηδητοποιώ ότι είναι πολλές οι ταινίες που βλέπω, παρα πολλές για την ακρίβεια- και κάθε φορά δυσκολεύομαι πολύ να διαλέξω μία να βάλω στο 5. Για αυτό σκέφτομαι μήπως το κάνω ξεχωριστή στήλη τελικά, που θα περιέχει  τη γνώμη μου για διάφορες ταινίες, αλλά ως και ιδέες και προτάσεις για εσάς. Αλλά να αναφέρω και τις 'αποτυχίες', για να μή χασετε και εσεις τσάμπα κάποιες ώρες από τη ζωή σας. Αν σας αρέσει η ιδέα, μπορέιτε να μου πειτε τη γνώμη σας από κάτω, και να το κάνω :)
    Αλλά εννοειται ότι και τώρα δε θα σας αφήσω ετσι. Η ταινία που εχω για το Νο5, ειναι η ισπανική, La Cara Oculta (ή αλλιώς The hidden Face)!  Δεν ξέρω αν σας αρεσουν τα θρίλερ, αλλά δεν ειναι κι όλας. Ετσι το πα. Βασικά, έχει μία ιδέα και από θρίλερ, αλλά περισσότερο ειναι αγωνίας! Πολύ αγωνία πιπολ. Υπόθεση : Η ιστορία ξεκινάει με έναν άντρα που γνωρίζει μία γυναίκα και τη πηγαινει σπίτι του, το οποίο ειχε αγοράσει με τη πρώην γυναικα του η οποία τον παράτησε και έφυγε. Ή τουλάχιστον νομίζει ότι εφυγε!! Δε μπορώ να σας πώ άλλα, πέρα του ότι η πρώην γυναίκα του κάπου έχει παγιδευτεί! Και σας προειδοποιώ!! ΜΗ δείτε το τρέιλερ! Χανονται όλα!! Η ταινία απλά φανταστική. 

+2: Τα συγκεκριμένα τραγούδια έπαιζαν ως συνοδεία στο τρέιλερ για το Vampire Diaries. Και ως εθισμένη, πρέπει να ειχα δει το τρειλερ εως και 30 φορές;; Μας ξελίγωσε! Αλλά επιτέλους άρχισε τουλάχιστον. Τελοσπάντων! Το θέμα ειναι τα τραγούδια! Ήταν ως μουσική υπόκρουση. Και τα ειχα λατρεψει. Ακομα τα λατρευω, μη νομίζετε. Έψαξα και βρήκα τίτλους! Enjoy!!
   Μέχρι το επόμενο ποστ, φιλάκια!!
     

14 σχόλια:

  1. Πολύ μ αρέσουν αυτά τα ποστς!!
    Θα δω σίγουρα την ταινία.φάνηκε πολύ ενδιαφέρουσα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαιρομαι πάρα πολύ που σου αρέσουνε <3<3 Ελπίζω να σου αρεσει και η ταινία ;)) xx

      Διαγραφή
  2. Τώρα βάφω τα νυχάκια μαύρα!
    Όσο για τα πακέτα και τον ταχυδρόμο ξεκαρδίστηκα!
    Φιλιά πολλά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ για την βροχή και την εξεταστική! Σε tagαρα! http://olis-myme.blogspot.gr/2014/02/he-tag-game.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχα πόσο μα πόσο σε καταλαβαίνω με τον ταχυδρόμο??!! και εγώ όποιον βρω μπροστά μου στέλνω! Άσε που πολλές φορές κοιμάμαι όταν έρχεται οπότε αναγκαστικά πάει άλλος:p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα! Ίδια κατάσταση και με εμένα! Έρχεται και νωρίς νωρίς! ^-^ xx

      Διαγραφή
  5. Υπέροχο ποστ!
    χαχα και μένα νομίζω με μισεί ο ταχυδρόμος!
    Αγαπώ το ombre και το χειμώνα και εγώ!
    Πολλά φιλιά καλό μηνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπέροχα τα δαχτυλίδια και η ιδέα με το άσπρο και μαύρο μανό.Αυτό το ombre το σκέφτομαι εδώ και ένα χρόνο αλλά δεν το έχω επιχειρήσει ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή επιτυχία αν αποφασισεις να το επιχειρησεις,γιατι εγω δεν τα πολυκαταφερα την πρώτη φορα ;ρ Αλλά σιγουρα θα το ξαναπροσπαθησω! xx

      Διαγραφή
  7. Τέλειο το μαύρο άσπρο στα νύχια. Διστάζω να το δοκιμάσω στα δικά μου, αλλά σε όσες το έχω δει είναι πολύ ωραίο. Να κάνεις ξεχωριστή στήλη για τις ταινίες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tell a beauty story .. © 2014