Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014

Η εμπειρία από το σεμινάριο Seventeen

Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014
 

     Ημουν και εγώ εκει! Που;; Μα στο σεμινάριο της Seventeen φυσικά! Και παρόλο που ειχα κάνει την αίτηση αρκετό καιρό πριν, περίμενα καρτερικά μέχρι που πριν λίγες μέρες με πήρε τηλέφωνο η υπεύθυνη για το σεμινάριο εδώ στη Πάτρα, και για το κλείσιμο του ραντεβού σε μία από τις δύο ημερομηνίες που μου υπέδειξε. 
   Το σεμινάριο έλαβε μέρος στο Βυζαντινό ξενοδοχείο, γνωστό εδώ στη Πάτρα, σε μία αρκετά μεγάλη αίθουσα κατάλληλα στημένη και εφοδιασμένη με πολλά καλούδια για το κέρασμά μας.Χυμοί, καφές, μπισκοτάκια πολλών και διαφόρων ειδών. Τραπεζάκια σχηματιζοντας 'Πι' βρίσκονταν στη μέση της αίθουσας για να κάτσεις, και επάνω στο καθένα, ένας καθρέφτης,το φυλλάδιο της seventeen, μία μολυβοθήκη με τα απαραίτητα σύνεργα που θα χρειαζόμασταν, και ένα καλαθάκι με μπόλικο βαμβάκι και ένα αντίστοιχο για να πετάς τα χρησιμοποιημένα μετά.
   Κυριο χαρακτηριστικό, ήταν το φυλλάδιο που βρισκόταν σε κάθε τραπεζάκι, ανοιγμένο σε διαφορετική σελίδα για τον καθένα, προβάλοντας διαφορετικό μακιγιάζ για να κάνεις, ανάλογα με τη θέση που κάθισες. Και αντίστοιχα, τα προιόντα μέσα στη μολυβοθήκη ήταν των αντίστοιχων χρωμάτων για να πετύχεις το μακιγιάζ της φωτογραφίας. 

   Εμένα θέλω να πιστεύω μου ετυχε το καταλληλο μακιγιάζ, δίνοντας έμφαση στα χείλη. Το αγαπημένο μου ^-^
Και έτσι σιγά σιγά, περάσαμε στη δημιουργία του.

  Πρώτο στάδιο: Σωστό καθαρισμό για απομάκρυνση των ρύπων. Εγώ χρησιμοποίησα το Smoothing Cleansing Milk  για μικτή επιδερμίδα.
Δεύτερο στάδιο:Καλή ενυδάτωση απλώνοντας κρέμα ημέρας. Σε μένα χρησιμοποιήθηκε η
 Η2Ο Ηydra Care για μικτές επιδερμίδες.
  
Τριτο στάδιο: Μεικ άπ ανάλογα με το χρώμα δερματος. Εγώ επειδή ειμαι ανοιχτόχρωμη χρησιμοποίησα το νούμερο 3 Light Beige από το Natural Velvet Longlasting Matte Foundation.
Τέταρτο στάδιο: Concealer Time. Χρησιμοποιήσαμε το Ideal Cover Liquid , Concealer ,συγκεκριμένα εγώ, την απόχρωση  3, Ivory.
Πέμπτο στάδιο:  Πούδρα. Χρησιμοποιήσαμε πούδρα σε μορφή σκόνης. Συγκεκριμένα την 

Loose Face Powder, απόχρωση Natural.

Τέλος, εφαρμόσαμε το ρούζ27 Terracotta

   Και αφού ημασταν έτοιμοι στο πρόσωπο, σειρά ειχε το μακιγιάζ των ματιών

  Ξεκινήσαμε από τη γωνία του ματιού, και για να πετύχουμε τη πιο σκούρα γωνία, χρησιμοποίησα την σκιά Satin 210. Ενώ στο υπόλοιπο μάτι εφαρμοσα τη σκιά  Satin 205 όπως μας επιδείκνυε η υπεύθυνη. 

Μάσκαρα, χρησιμοποιήσαμε την X-TRAORDINAIRE για τρισδιάστατες βλεφαρίδες! ! Καταπληκτική μάσκαρα παρεπιπτόντως.

Και για τέλος, αφήσαμε τα χείλη. Το κραγιον που χρησιμοποίησα και βλέπετε και στη φωτογραφία ειναι από τη σειρά Matte Lasting Lipstick το 09

Και ορίστε το αποτέλεσμα: 


   Γενικά, ηταν μία πολύ ωραια εμπειρία, από την οποία έμαθα πολλά και σίγουρα θα ξαναδήλωνα συμμετοχή, οπως και θα κάνω βασικά. Για να δηλώσετε και εσεις σημετοχή, επισκεφτείτε τη σελίδα της seventeen και δηλώστε συμμετοχή στη καρτέλα με την ένδειξη Σεμινάρια Ομορφιάς. Ή ακολουθώντας το παρακάτω link: http://seventeencosmetics.com/el/seminars/  Ετσι όταν διοργανωθεί το σεμινάριο στη πόλη σας, η υπέυθυνη θα σας καλέσει για το ραντεβού ;)

Ελπίζω να σας άρεσε το ποστ.....και το αποτέλεσμα :)) 
Φιλάκια πολλά!   


Tell a beauty story .. © 2014