Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Η εμπειρία από το σεμινάριο Seventeen

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014
 

     Ημουν και εγώ εκει! Που;; Μα στο σεμινάριο της Seventeen φυσικά! Και παρόλο που ειχα κάνει την αίτηση αρκετό καιρό πριν, περίμενα καρτερικά μέχρι που πριν λίγες μέρες με πήρε τηλέφωνο η υπεύθυνη για το σεμινάριο εδώ στη Πάτρα, και για το κλείσιμο του ραντεβού σε μία από τις δύο ημερομηνίες που μου υπέδειξε. 
   Το σεμινάριο έλαβε μέρος στο Βυζαντινό ξενοδοχείο, γνωστό εδώ στη Πάτρα, σε μία αρκετά μεγάλη αίθουσα κατάλληλα στημένη και εφοδιασμένη με πολλά καλούδια για το κέρασμά μας.Χυμοί, καφές, μπισκοτάκια πολλών και διαφόρων ειδών. Τραπεζάκια σχηματιζοντας 'Πι' βρίσκονταν στη μέση της αίθουσας για να κάτσεις, και επάνω στο καθένα, ένας καθρέφτης,το φυλλάδιο της seventeen, μία μολυβοθήκη με τα απαραίτητα σύνεργα που θα χρειαζόμασταν, και ένα καλαθάκι με μπόλικο βαμβάκι και ένα αντίστοιχο για να πετάς τα χρησιμοποιημένα μετά.
   Κυριο χαρακτηριστικό, ήταν το φυλλάδιο που βρισκόταν σε κάθε τραπεζάκι, ανοιγμένο σε διαφορετική σελίδα για τον καθένα, προβάλοντας διαφορετικό μακιγιάζ για να κάνεις, ανάλογα με τη θέση που κάθισες. Και αντίστοιχα, τα προιόντα μέσα στη μολυβοθήκη ήταν των αντίστοιχων χρωμάτων για να πετύχεις το μακιγιάζ της φωτογραφίας. 

   Εμένα θέλω να πιστεύω μου ετυχε το καταλληλο μακιγιάζ, δίνοντας έμφαση στα χείλη. Το αγαπημένο μου ^-^
Και έτσι σιγά σιγά, περάσαμε στη δημιουργία του.

  Πρώτο στάδιο: Σωστό καθαρισμό για απομάκρυνση των ρύπων. Εγώ χρησιμοποίησα το Smoothing Cleansing Milk  για μικτή επιδερμίδα.
Δεύτερο στάδιο:Καλή ενυδάτωση απλώνοντας κρέμα ημέρας. Σε μένα χρησιμοποιήθηκε η
 Η2Ο Ηydra Care για μικτές επιδερμίδες.
  
Τριτο στάδιο: Μεικ άπ ανάλογα με το χρώμα δερματος. Εγώ επειδή ειμαι ανοιχτόχρωμη χρησιμοποίησα το νούμερο 3 Light Beige από το Natural Velvet Longlasting Matte Foundation.
Τέταρτο στάδιο: Concealer Time. Χρησιμοποιήσαμε το Ideal Cover Liquid , Concealer ,συγκεκριμένα εγώ, την απόχρωση  3, Ivory.
Πέμπτο στάδιο:  Πούδρα. Χρησιμοποιήσαμε πούδρα σε μορφή σκόνης. Συγκεκριμένα την 

Loose Face Powder, απόχρωση Natural.

Τέλος, εφαρμόσαμε το ρούζ27 Terracotta

   Και αφού ημασταν έτοιμοι στο πρόσωπο, σειρά ειχε το μακιγιάζ των ματιών

  Ξεκινήσαμε από τη γωνία του ματιού, και για να πετύχουμε τη πιο σκούρα γωνία, χρησιμοποίησα την σκιά Satin 210. Ενώ στο υπόλοιπο μάτι εφαρμοσα τη σκιά  Satin 205 όπως μας επιδείκνυε η υπεύθυνη. 

Μάσκαρα, χρησιμοποιήσαμε την X-TRAORDINAIRE για τρισδιάστατες βλεφαρίδες! ! Καταπληκτική μάσκαρα παρεπιπτόντως.

Και για τέλος, αφήσαμε τα χείλη. Το κραγιον που χρησιμοποίησα και βλέπετε και στη φωτογραφία ειναι από τη σειρά Matte Lasting Lipstick το 09

Και ορίστε το αποτέλεσμα: 






   Γενικά, ηταν μία πολύ ωραια εμπειρία, από την οποία έμαθα πολλά και σίγουρα θα ξαναδήλωνα συμμετοχή, οπως και θα κάνω βασικά. Για να δηλώσετε και εσεις σημετοχή, επισκεφτείτε τη σελίδα της seventeen και δηλώστε συμμετοχή στη καρτέλα με την ένδειξη Σεμινάρια Ομορφιάς. Ή ακολουθώντας το παρακάτω link: http://seventeencosmetics.com/el/seminars/  Ετσι όταν διοργανωθεί το σεμινάριο στη πόλη σας, η υπέυθυνη θα σας καλέσει για το ραντεβού ;)

Ελπίζω να σας άρεσε το ποστ.....και το αποτέλεσμα :)) 
Φιλάκια πολλά!   


25 σχόλια:

  1. Latrevw aytou t eidous ta seminaria kai pistevw oti isws kanw kapoia sxetikh aithsh gia na mathw liga perissotera pragmata gt sto thema makigiaz eimai ligo...berdemeni!!Poly wraio t kragion ths photo!!
    www.getalocalife.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ! Να κάνεις! Μαθαινεις αρκετά πραγματάκια ;))

      Διαγραφή
  2. Δεν εχω παει σε καποιο σεμιναριο αν και θα θελα να παω και για την εμπειρια!! Μου αρεσε πολυ το αποτελεσμα! Το 09 το εχω και εγω και το αγαπω!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα πλέον το έχω και εγώ!! :D Το αγόρασα την επόμενη ακριβώς ημέρα, τοσο που μου άρεσε! Σε ευχαριστώ! <3

      Διαγραφή
  3. Πολύ ωραίο το αποτέλεσμα. Ωραία είναι τα σεμινάρια σχετικά με την ομορφιά & την μόδα. Έχω & εγώ παρακολουθήσει κάποια. Έχουν αρκετό ενδιαφέρον. Πολλά φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαιρομαι που σου άρεσε :)) Σχετικά με μόδα δεν έχω παρακολουθήσει αλλά πολύ θα ήθελα με τη πρώτη ευκαιρία!! xx

      Διαγραφή
  4. Πολύ ωραίο μακιγιάζ έκανες!Σου πάει πάρα πολύ!Ήθελα κι εγώ να δηλώσω αλλά κάτι διάβασα για προϊόντα χρησιμοποιημένα από όλες τις κοπέλες και το σκέφτομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτι διάβασα και εγώ αλλά εμείς δεν είχαμε κανένα πρόβλημα ! Γιατί δε χρησιμοποιείς μολύβι ή κάτι τέτοιο να είναι τόσο στενή η επαφή με χρησιμοποιημένο προιόν και κραγιον βάζεις με πινελάκι. Ελπίζω να βοήθησα :) xx

      Διαγραφή
  5. Κούκλα και σου πάει πολύ το μακιγιάζ!
    Δεν έχω πάει σε τέτοιου είδους σεμινάριο αλλά πρέπει να είναι ενδιαφέρουσα εμπειρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν έχω πάει ποτέ σε κάποιο σεμινάριο ανάλογο!
    Φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον!
    Μπράβο για το αποτέλεσμα!

    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παραλίγο να πάω πέρσι, αλλά λόγω εγκυμοσύνης, τελευταία στιγμή δεν τα κατάφερα... Τέλεια, όμως!

    Έχεις βραβειάκι!

    http://motherofpearlreflections.blogspot.gr/2014/02/liebster-award.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ πολύ x2! =) Πάω τώρα να τσεκάρω και το βραβειάκι! xx

      Διαγραφή
  8. Δεν έχω πάει ποτέ σε σεμινάριο αλλά έτσι όπως τα περιέγραψες θέλω να συμμετέχω σ'ένα.Υπέροχο χρώμα το κραγιόν.Σου πάει πολύ, μια κουκλίτσα είσαι:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ ωραίο το μακιγιάζ σου!Κούκλα!!!Ελπίζω να καταφέρω και εγώ να πάω σε ένα επόμενο σεμινάριο της εταιρείας.Φαντάζομαι ότι θα είναι ωραία εμπειρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τέλειο το αποτέλεσμα!!! πολύ όμορφο μακιγιάζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ ωραία εμπειρία ακούγεται.
    Σε έκανα tag σε ένα tag post http://nightskyzz.blogspot.gr/2014/02/tag-tmi-too-much-information.html
    Ελπίζω να σου αρέσει :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολύ ωραίο το αποτέλσμα μου άρεσε πολύ το μακιγιάζ σου! Διαβάζοντας το άρθρο σου πιστεύω το πιο σηματνικό είναι να βρεις το σωστό make up. Και εγω τωρα τελευταία έχω προβληματιστει με το ποιο είναι κατάλληλο για εμενα. Έχω βρει εδώ μεικαπ από καποιες εταιρείες που θεωρω αρκετά καλές https://www.atticabeauty.gr/proioda-omorfias/makigiaz/prosopo/make-up-foundations/ , ποιο θα μου πρότεινες που έχω ευαίσθητη και λιπαρή επιδερμίδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tell a beauty story .. © 2014