Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

5+1 Things Of Inspiration: Christmas Edition!

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

      5+1 Things of
          Inspiration



   H ωραιότερη γιορτη του χρόνου ειναι πλέον τόσο κοντά! Μετράμε μέρες πίπολ!! Και το μόνο που έχουμε να κάνουμε εμείς ειναι να την ευχαριστηθούμε και να χαμογελάμε :)
Και φυσικά είναι τόσα τα πράγματα να σε εμπνεύσουν τα Χριστούγεννα που το ξεχώρισα σα πόστ! Μή σας πώ ότι και τα 5+1 δε το κόβω να φτάνουν και μπορεί να χρειαστώ και Christmas Edition Vol.2. Αλλά θα κάνω οτι μπορώ!!



  Νο1::  The Christmas Decoration downtown/ Οι στολισμένοι δρόμοι και πλατίες τόσο με φωτάκια, όσο και τα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια που θα αρχίσουν να παίζουν παντού στο κέντρο. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, πόσο απίστευτο συναισθημα να βλέπεις όλη τη πόλη στολισμένη!Όταν δε, παραμονές Χριστουγέννων παίζουνε σε μεγαφωνα και αυτά τα υπέροχα χριστουγεννιάτικα τραγουδάκια που σε ξεσηκώνουν και σε βάζουν στο mood (βλέπε +1), θές να αρχίσεις να χορεύεις και να τραγουδάς παράφωνα μες στη μέση του δρόμου. Ας προσποιηθούμε ότι κανείς δε βλέπει! Τουλάχιστον αν δείτε εμένα, αυτό να κάνετε! I can't help it!! 
'Πάτρα' 2013 
Νο2: Christmas Gifts/ Καλά τα τραγούδια και οι βόλτες αλλά έχουμε και μία αποστολή! Ειναι γιορτές και πραγματικά ευχομαι ο καθένας μας να έχει αρκετούς αγαπημένους που να θέλει να κάνει δωράκια! Ναι ναι! Ένα ισχυρό πλήγμα για τις οικονομίες μας. Δε βαριέστε, εχουμε έναν ολοκληρο χρόνο να ξαναμαζέψουμε. Ένα μεγάλο χαμόγελο και ένα τέλειο συναίσθημα για τους παραλήπτες αλλά και για εμάς! Ειναι ωραίο συναίσθημα να κάνεις τον άλλο να χαμογελάει όταν ανοιγει το δωράκι, αλλά και η αναζήτηση του δώρου ειναι τόσο συναρπαστική! Τα χιλιοστολισμένα μαγαζιά και οι τέλειες βιτρίνες κάνουν καλά τη δουλειά τους φυσικά. Ε,και εμεις δε θέλουμε και πολύ!
Νο3: Christmas ads/ Χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις. Διαφημίσεις παντού! Σα τώρα θυμάμαι που μικρότερη περίμενα πως και πώς πότε θα κατακλύσουν τη τηλεόραση, να διαλέξω δώρο. Μετά πέρασα τη φάση τύπου Σκρούτζ, σε στίλ 'Μας πήραν τα αυτιά', και όλο παιχνίδια διαφημίζουν και και...Εφηβεία, καταλαβαίνετε! ^-^ Μετά μου ξαναρθε η χαρά και δε δίνω καν σημασία στο τί διαφημίζουν, αρκεί να προαναγγέλουν έστω και με αυτό τον τρόπο τον ερχομό των Χριστουγέννων. Ακόμα και οι διαφημίσεις των Jumbo να φανταστείτε, δέν με ενοχλούν πιά! Ανοσία; ; Μπά, απλά συνηθεια. Αν δεν παιξουν κι όλας μία χρονιά παίζει και να με πάρει από κάτω!Εγκεφαλικό! Μετά εγώ πώς θα μετράω τις μέρες; Ξεχνιέμαι! !


Νο4: Christmas Tree and house decorations / Yπέροχοι οι στολισμοί στη πόλη, αλλά τί θα γίνει και με το σπίτι;; Λατρεύω τις τόσες επισκέψεις σε γνωστούς και φίλους αυτές τις μέρες, και βασικός λόγο ειναι οι ξεχωριστοί στολισμοί κάθε σπιτιού! Άλλος θα επιλέξει μεγάλο δέντρο, κάποιος άλλος κάτι μικρό, άλλος θα γεμίσει το μπαλκονι του φωτάκια και Αγιους Βασίλιδες, άλλοι θα αρκεστούν σε ένα απλό στολισμα στη πόρτα για το καλωσόρισες. Τόσα χρώματα, τόση φαντασία! Εμείς στο σπίτι ειμαστε της παράδοσης, δέ μπορώ να πώ. Θα στολίσουμε και το δέντρο, θα κοτσάρουμε και λαμπάκια στο μπαλκόνι, θα κοτσάρουμε και χριστουγεννιάτικα στολιδάκια από δω και από εκεί σε κάθε δωμάτιο. Σας είπα ότι μου αρέσουν τα Χριστουγεννα; Έ, στη μητέρα μου, ίσως λίγο παραπάνω!
Νο5: Christmas treats and traditional sweets / Μα, δεν είναι οι μισές γιορτές, τα γλυκά!? Homemade ή αγοραστα δε με πειράζει! Μελομακάρονα και δίπλες να ειναι! Α! Και αυτα τα ωραία στολισμένα κέικ με αχνη ζάχαρη και ωραιο στολισμό! Μήπως διακρίνατε μία μικρή παράλλειψη, τους κουραμπιέδες; Ναι σωστά. Δε τους πολυσυμπαθώ! Αλλά είναι και αυτοί μέρος των χριστουγεννιάτικων γλυκισμάτων οπότε δείχνω ανοχή. Αλλά αυτά τα μελλομακάρονα;; Και αυτες οι δίπλες; ; Το στομάχι μου τους ανήκει κάθε χρονιά! Και επειδή ξέρω ότι δε ειναι και για όλο το χρόνο, τα απολαμβάνω όσο μπορώ. Και μετα τις γιορτές με 3 κιλά πλάς, τρέχω να σώσω ότι μπορώ.. Ειπα πολλά πάλι;; Α, μπα..προχωράω στο επόμενο!
+1: Christmas songs and movies / Ειδατε;; Σας ειπα εγώ δέ θα μου φτάσουν τα 5+1. Θα στριμώξω τώρα ταινίες και τραγούδια στο +1. Θα το μετονομάσω + 1,2. Μόνο για το συγκεκριμένο ποστ όμως! 
    Τόσες ταινίες, μόνο για τα χριστούγεννα! Τόσα τραγούδια μόνο για τα χριστούγεννα! Απίστευτο που τόσα χρόνια ακούμε ξανα και ξανα τόσα ιδια τραγούδια και παίζει να μή τα βαρεθούμε και ποτέ! Έστω, ανανεώνεται ανα χρόνο η λίστα, αλλά τα κλασικά τραγούδια ειναι συγκεκριμένα. Έχω άδικο;; Και ταινιές; Εδώ εχουμε μεγαλύτερη ποικιλία, οφειλω να ομολογήσω. Αν και ποιος δε θα δει έστω μία από τις τόσες ταινίες Home Alone! Κάθε χρόνο; Κάποιο καναλι θα δειξει τουλάχιστον μία, σίγουρα! Αλλά και τόσες άλλες κλασικές ταινίες του Σκρούτζ για παραδειγμα, που ακόμα δεν εχω κατορθώσει να δώ την τόσο ρεαλιστική εκδοχή του με πρωταγωνιστή το Jim Carrey, παρόλο που την έχω στη ταινιοθήκη μου τρία χρόνια τώρα. Μπορει φέτος να ναι το τυχερό της! Φέτος θα τα καταφέρω! Και εδώ απλά να προσθέσω, ότι δέ ξέρω πως το κάνω κάθε χρόνο και γεμίζω έναν ολόκληρο σκληρό δισκο με ταινίες και με τούτα και με κεινα, περνάνε οι γιορτες και εγω δεν εχω δει ούτε το 1/3! Υποτίθεται έχουμε χρόνο στις γιορτές.. Μπά! 
   Θα κλείσω το ποστ με τί άλλο;; Christmas songs and playlists! Βάλτε το να παίζει ακατάπαυστα! Εχετε 14 μέρες να τα ευχαριστηθείτε όσο μπορείτε!! ;))
Μerry Christmas to everyone!! ;) 

22 σχόλια:

  1. Τι όμορφο ποστ και πάλι! Η αγαπημένες μου χριστουγεννιάτικες ταινίες είναι το Elf με τον Will Ferrell και το Scrooged με τον Bill Murray αμα δεν τις έχει δει στις συστήνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, σε ευχαριστώ πολύ :* Πάντα ψάχνω για καινούριες ταινιες!Θα τις τσεκάρω!! :))

      Διαγραφή
  2. Πόσο αγαπώ τα Χριστούγεννα άρα και το συγκεκριμένο post! Σαν να λες αυτά που σκέφτομαι! Η μόνη μου ένσταση είναι στις δίπλες. Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν τις μπορώ! Μελομακάρονα και κουραμπιέδες όμως!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαιρομαι που ταυτιζόμαστε :)) Και εγώ στις δίπλες δεν ειχα ιδιαιτερη συμπάθεια! Αλλά τοσες φορές που έλεγα 'ας δοκιμάσω', μου έγιναν συνηθεια τελικά! ;))

      Διαγραφή
  3. Πολύ όμορφο post!!!Συμφωνώ με όλα!!!

    http://touchyourownbeauty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ! Ειμαι ήδη ακόλουθος στο μπλόγκ σου! Πολύ ωραία δουλεια! :)) xx

      Διαγραφή
  4. πολύ ωραίο ποστ.. θα συνφωνήσω! αλλά το επόμενο θα είναι ακόμη καλύτερο! χαχα! έχεις βραβειάκι!!! καλά χριστούγεννα γλυκιά μου!
    http://greekblogforbeauty.blogspot.gr/2013/12/liebster-award-1-2.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ολη η Χριστουγεννιατικη περιοδος συνοψισμενη σε μια αναρτηση! Πολυ ωραια τα ειπες! Καλες γιορτες να εχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μελομακάρονα και δίπλες... αυτα περιμενω να δοκιμάσω!

    http://beautyfollower.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ ωραίο Χριστουγεννιάτικο post! Wishing you a very Merry Christmas....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Hi dear! ευχαριστώ for visiting my blog :) lovely post about this amazing time of year!! I wish you a merry Christmas, and of course I've followed you :) follow back if you want! Love Greece and hope to get back there soon xx
    Red Velvet

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. I 've followed back of course :)) Merry Christmas to you, and I really hope for you to come back to visit Greece, soon <3 xx

      Διαγραφή
  9. Awhh such a lovely post dear !! Would you like to follow each other :) xx
    www.ambifashion.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. I agree with you on all things mentioned in your post. There's just so many things to look forward to :)
    If you'd like to follow each other (gfc, bloglovin), just let me know. xx

    Maja
    http://modern-muffin.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Awesome blog and lovely post! :)

    Would you like to follow each other? Let me know :)
    fantasyfashioned.blogspot.de
    xoxo ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. To eyeliner ειναι βασικό προϊόν για το μακιγιαζ μου και είναι πάντα μέσα τσο νεσεσερ μου!!Από μικρή κάνω το "φτερωτό" στυλ και το χέρι πάει μόνο του πια!!!
    Πολύ ωραίο το ποστ σου!
    Έγινα μόλις μέλος :) αν θέλεις ακολούθησε κι εσυ το blog Μου :)
    http://dimitrasopinion.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tell a beauty story .. © 2014