Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014

Big UPDATE + 5+1 Things of Inspiration #13

Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014


     Ξεκινώντας να γράψω το 5+1 Τhings of Inspiration #13, συνειδητοποιώ πόσο μα πόσο γρήγορα πέρασε το φετινό καλοκαίρι. Αν σκεφτείς ότι η τελευταία ανάρτηση και το 5+1Things of Inspiration #12 γράφτηκε αρχές καλοκαιριού και πλέον διανύουμε επίσημα το δεύτερο μισό του Σεπτεμβρίου. Ας μή μας ξεγελάει η επίμονη ζέστη. Ειναι Φθινόπωρο! Συνειδητοποιήστε το...εσείς. Γιατί εγώ δέ μπορώ. Και προχωράω στα νέα γρήγορα.
   Τhe UPDATE:  Kάθε Σεπτέμβρης συνδυάζεται και με μιά καινούρια αρχή. Η δικιά μου καινούρια αρχή θα γίνει φέτος στην Ιταλία. Και πιο συγκεκριμένα στο Ρίμινι καθώς θα είμαι εδώ για 6 μήνες με το  Erasmus. (χαρούλες, κεφάκια, κτλ κτλ..!!)  Θα ακολουθήσει και ολοκληρωμένο ποστ με τις πρώτες εμπειρίες. :)


 
   Μιάς λοιπόν έφυγα για καλοκαίρι με το 5+1 Τhings of Inspiration, είπα να ξαναγυρίσω και με αυτό το post.  Number 13, τάρα τα τά.

Νο1:  Τί άλλο, από τα μπάνια, τη θάλασσα, τον ήλιο, το μαύρισμα. (Το δικό σας. Το δικό μου μαύρισμα δέ το λές. Κοκκινίλα της στιγμής το λές..) --->Aσπρουλιάρα 4 Ever!


Νο2: Mπορεί οι διακοπές να ήταν κάπως ανύπαρκτες λόγω της πρακτικής, που ΝΑΙ τελείωσε και έχουμε πάλι τη μέρα μας πίσω, αλλά οι βόλτες και τα ξενύχτια δεν έλειψαν, ευτυχώς. Αθάνατα καλοκαιρινά ξενύχτια.

Νο3:  Πέρα του ξεφαντώματος, καλοκαίρι επίσης σημαίνει και ήσυχα απογεύματα στο μπαλκόνι με μουσική και διάβασμα. Κατάφερα επιτέλους να τελειώσω το Inferno, ένα βιβλίο ολόκληρη εγκυκλοπαίδεια, αλλά που στο τέλος κολλάς και δε θές να τελειώσει!

Νο4: Τα παγωτά!! Ειμαι παγωτατζού, τί να κάνουμε.. Και όχι μόνο το καλοκαίρι. Και το χειμώνα ακόμα, συνεχίζει  να παραμένει το αγαπημένο μου γλυκό. Καλέ, τα λαιμά μου δέ τα λυπάμαι;

Νο5: Οι αποχαιρετισμοί. Πρίν από κάθε ταξίδι, είναι και αυτοί στο πρόγραμμα. Αλλά είναι και έμπνευση. Γιατί καταλαβαίνεις σε ποιους θα λείψεις πραγματικά και  ποιός θα σου λείψει πραγματικά.+1: Όλα τα τραγούδια που ακούω ξανά και ξανά καθημερινά, σε μία λίστα. All in 1. Enjoy!!


https://play.spotify.com/user/11120580773/playlist/33LhqSrXFTWI41t9bqOBfI?
play=true&utm_source=open.spotify.com&utm_medium=open

Stay tuned, γιατί το επόμενο ποστ, καθώς και αρκετά που θα ακολουθήσουν θα έχουν πλέον άρωμα Ιταλίας!


Φιλιά,Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tell a beauty story .. © 2014