Παρασκευή, 6 Ιουνίου 2014

5+1 Things Of Inspiration #12

Παρασκευή, 6 Ιουνίου 2014    Να μαι και εγώ! Κάπου εδώ, ανέμεσα σε πρακτική ,τρέξιμο και διάβασμα για την εξεταστική κρύβομαι. Αλλά να μαι πάλι με 5+1 Τhings για έμπνευση αυτές τις, 'Τρέχω και δέ βλέπω πού φτάνω', μέρες!

Νο1:  Τι καλύτερη έμπνευση από το τριήμερο του αγίου πνεύματος! Να σας πώ και το ιδανικό τριήμερο για μένα πως θα ειναι;; Να κάθομαι και να μη κάνω τίποτα, έτσι για αλλαγή! Τρείς μέρες.. νιρβάνα! Επικοδομητικό;; Νοt so much... Αλλά absolutely αναγκαίο! Και καμιά εκδρομούλα σίγουρα θα μπεί στο πρόγραμμα, και... όπου φύγει φύγει! 

Νο2: Μία  βόλτα στα μαγαζιά για τα 'πρώτα' καλοκαιρινά ψώνια, ειναι η καλύτερη πηγή ενέργειας για κάθε γυναίκα! Και τονίζω τα πρώτα! Το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε, το ίδιο και τα ψώνια για τα καλοκαιρινα! Need more inspiration για της αγορές σας;; Δειτε εδώ και ένα ποστ γεμάτο προτάσεις για σορτσάκια!!!

Νο3: Η  πρώτη βουτιά του καλοκαιριού! Προλάβαμε και τη κάναμε από τέλη Μαίου, πριν μας τα χαλάσει ο καιρός. Για μαύρισμα, ούτε λόγος φυσικα.. Απ'το 12ο και μετά. Φυσικά!

Νο4: Τη μανία μου για τα δαχτυλίδια τα ξέραμε. Πάντα έμπνευση για μένα. Τώρα επεκτάθηκε και στα mid finger rings. Ιδού και τα νέα μου αποκτήματα! Νο5: Ανοίξανε και τα καλοκαιρινά μαγαζιά ,και τα κλάμπ δίπλα στη παραλία. Δόξα το θεό έχουμε πολλά τετοια εδώ στη Πάτρα. Πλέον μπορούμε να απολαύσουμε τις βραδιές ξαστεριάς με το κοκτέιλ μας στο χέρι, εκεί που σκάει το κύμα! Όνειρο!! ~Και μάλλον μεχρι να τελειώσει η εξεταστική όνειρο θα μείνει αλλά αυτό δε το σκέφτομαι.~ Εστω!! Τουλαχιστον υπάρχει η προοπτική!


+1: Μα πόσα song έχω που ακούω αυτό το καιρό! Κάποια από τα οποία ειναι......χοχο,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tell a beauty story .. © 2014