Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Επιχείρηση Ombre!

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014
    Πρίν λίγες μερούλες, ειχα ανεβάσει στη σελίδα του μπλόγκ La pazza ragazza writes.., στο facebook, την παρακάτω φωτογραφία. Φυσικά όλες καταλάβατε ότι ήταν η μέρα του ombre! Ειχα αγοράσει τη βαφή από L'OREAL αρκετό καιρό πριν, και περιμενα καρτερικά να ανοίξει και ο καιρός λίγο. Με το που άνοιξε, τσούπ και εγώ, δεν έχασα άλλο χρόνο.

Από τις τρεις αποχρώσεις της σειράς, εγώ για τα δικά μου τα μαλλιά, χρησιμοποίησα αυτή για καστανά, σκούρα μαλλιά και ειναι η συσκευασία της φωτογραφίας.

    Υπάρχουν άλλες δύο αποχρώσεις για να διαλέξετε, ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών σας. Υπάρχει και για καστανά ανοιχτά προς ξανθά, και μία για ξανθά ανοιχτά.

    Το αποτέλεσμα, όπως θα δείτε και παρακάτω, δεν βγήκε κάτι το πολύ εξτρίμ, πάλι καλά δηλαδή γιατί για να πώ  την αλήθεια, δεν  ήθελα κάτι το εξαιρετικά έντονο και με μεγάλη αντίθεση, αλλά να φαίνεται ως φυσική συνέχεια των μαλλιών μου.

Αυτό που βγήκε, είναι ένα καστανό που ξανθίζει και λίγο, ενας τόνος πιο ανοιχτό από το φυσικό μου χρώμα δηλαδή. Και εμεινα άκρως ικανοποιημένη! :))

Η διαδικασία και το αποτέλεσμα!

Η διαδικασία που ακολουθεις για το ombre, ειναι πανευκολη και οι οδηγίες που περιέχει μεσα η συσκευασία, ξεκάθαρες. Αφού τα κατάφερα εγώ, όλες μπορειτε να το κάνετε μόνες σας!!:D

 Φοράς τα  ειδικά γάντια που σου παρέχει η συσκευασία, αναμιγνύεις τη σκόνη με την οξειδωτική κρέμα, στο μπουκαλάκι της δεύτερης. Και έπειτα προσθέτεις την κρέμα ξανοίγματος. Κλείνεις το  απλικατέρ, και ανακινείς καλά το μείγμα!Πέρα δώθε, πάνω κάτω..ξέρετε εσεις!  Να αναμειχθεί καλά! Μετά, ξεβιδώνεις πάλι το στόμιο του απλικατέρ και ετοιμάζεσαι για την εφαρμογή του στα μαλλιά, αφού πρώτα τα χωρίσεις στη μέση. 

   Αφού ειναι χωρισμένα σε δύο ισα μέρη, απλώνεις μειγμα πάνω στην ειδική βουρτσα που σου έχει και ξεκινάς να χτενίζεις από πίσω προς τα μπροστά, όπου στα μπροστά, ξεκινάς στο ύψος του σαγονιού περίπου.  Χτενίζεις και ξανατοποθετείς πάλι μειγμα πάνω στο βουρτσάκι. Ξανά και ξανά, μεχρι να έχει απλωθεί ομοιόμορφα σε όλο το κάτω μέρος των μαλλιών.

Ενα ακόμα τρικ που είχα ακούσει, ειναι σε κάποιες τούφες επιλεκτικά, να ξεκινήσετε τη βαφή από λίγο πιο ψηλά από τα υπόλοιπα μαλλιά, ώστε το αποτέλεσμα να φαίνεται φυσικό και όχι απότομο.

Μετά το τέλος της εφαρμογής της βαφής, περιμένεις για περίπου 30 λεπτά. Στα 30 λεπτά μπορείς να αφαιρέσεις, φορώντας πάντοτε τα γάντια, από ένα σημείο, τη βαφή, και να ελέγξεις αν εισαι ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα. Αν όχι, περιμένεις κι άλλο. Ο μέγιστος χρόνος που προτείνεται στις οδηγίες να μείνει η βαφή στα μαλλιά, ειναι 45'

Τέλος, για την αφαίρεση του μείγματος,   ξεβγάζεις τα μαλλιά με χλιαρό νερό, φορώντας και πάλι τα γάντια. Μετά, αφού εχει φύγει η πολύ βαφή, βγάζεις τα γάντια και εφαρμόζεις το μισό μπουκαλάκι από τη κρέμα περιποίησης που σου έχει. Το άλλο μισό, καλό ειναι να το χρησιμοποιήσεις στο επόμενο λούσιμο.

     Και αυτό ειναι το αποτέλεσμα! (Όσο καλύτερα μπορούσε να αποδοθεί με τη κάμερα βέβαια!)




Γενικά ειναι μια φανταστική λύση για μία αλλαγή στα μαλλιά σας, και πολύ οικονομική. Αρχική τιμή ειναι τα 9 ευρώ περίπου, αλλά συχνά το βρίσκεις και σε έκπτωση, στα 6,95!

Ελπίζω να σας βοήθησα! :)

Φιλιά,


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tell a beauty story .. © 2014