Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Αγαπημένα Απριλίου!

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014



Garnier Essentials Αφρίζων gel καθαρισμού

   Ενα gel καθαρισμού με εκχύλισμα σταφυλιού για αποτοξίνωση, για μικτές ή κανονικές επιδερμίδες! Προσωπικά μου αρεσει πολύ, και ειναι το δεύτερο αγαπημένο μου μετά από το gel της bioten! Και μπορεί να ειναι με σταφύλι, αλλά εμένα προσωπικά μου μυρίζει τριαντάφυλλο! :D Καθαρίζει πολύ καλά και σου αφήνει αίσθηση φρεσκάδας!

Essence lipliner 06 Satin Mauve & Automatic Eyeliner Uma Cosmetics autumn brown
  Το lipliner από essence με εχει βολέψει απίστευτα καθώς μπορεί να συνοδεύσει όλα τα ανοιξιάτικα ροζέ lipsticks. Το Eyepencil από Uma, ειναι σε απόχρωση καφέ με μεταλιζέ τόνους. Ειπα να αντικαταστήσω το μαύρο μιάς και ειναι άνοιξη, και το καφέ ειναι ο αντικαταστάτης του! Κανει το βλέμμα πιο γλυκό και ελαφρύ.

ΑΝΝΕ & Rapsodi Lacquers

    Τα χρωματακια αυτα τα ξεχώρισα λίγο περισσότερο αυτόν το μήνα! Αγαπημένες αποχρώσεις για τον Απρίλιο στο μανικιούρ μου!  Τα έχετε δει και στο Spring Nail Lacquer Collection!

Lovie lipstick no.61, Lvie lipstickNo08 & Lovie Volume Mascara Blue 

   Δύο lipsticks από Lovie και μία μασκάρα σε μπλέ ηλεκτρί που ειχατε δει και στο Haul με άρωμα άνοιξης!


 Lovie Metallic Professional Eye Shadow & Mary -Lou Manizer by The balm


  H σκιά από lovie ειναι μία μεταλιζέ μπέζ-χρυσή που την αγαπώ! Τη χρησιμοποιώ και σαν highlighter αλλά και ως σκιά, φωτίζει το βλέμμα και ταιριάζει απόλυτα σε κάθε ανοιξιάτικο μακιγιάζ.  Όσο για το highlighter από The balm, ήταν σε ένα προηγούμενο κουτάκι από beautytestbox! Υπέροχη απόδοση και απόχρωση! <3

Αυτά για τον μήνα Απρίλιο :) Εσείς, ποια προιόντα λατρεψατε αυτό τον μήνα;; 

xx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tell a beauty story .. © 2014