Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Review: Elnett Heat Styling Spray

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014
   


    Το σημερινό ποστ ειναι για ένα ακόμη προιόν, που έχει γίνει από τα αγαπημένα μου τον τελευταίο καιρό, και με τόσα καλά λόγια που ειχα ακούσει ήθελα να το δοκιμάσω σα τρελή! Το Spray ενάντια της θερμότητας της Elnett, ειναι ένα spray που υπόσχεται προστασία για τα μαλλιά από πιστολάκι και σιδερο styling, αλλά πέρα απο τη προστασία υπόσχεται και όγκο με διάρκεια! Τριών ημερών για την ακρίβεια!
    Όσο καιρό το χρησιμοποιώ, έχω παρατηρήσει πιο υγιή τρίχα και μεγάλη βοήθεια στο styling! Τα μαλλιά δε φριζάρουν και χτενίζονται και πιο ευκολα!! Όσο για τον όγκο, όντως τον προσφέρει στο μαλλί, για τις τρείς μέρες δέν ξέρω, γιατί λούζομαι στις δύο, αλλά δύο μέρες διαρκεί. 

  Ένα αρνητικό που παρατήρησα, είναι ότι μία φορά που ξεχάστηκα και ψέκασα λίγο προιόν στις ρίζες των μαλλιών, στη περιοχή της φράτζας για την ακρίβεια, το μαλλί εκεί λάδωσε απίστευτα γρήγορα, βασικά, παίζει να κράτησε μόνο μία μέρα. Οπότε μή ψεκάσετε ποτέ στις ρίζες! Η εφαρμογή γίνεται στη μέση και προς τις άκρες, και σε απόσταση 15 εκατοστών όπως αναφέρει και η συσκευασία.

   Η τιμή του ειναι στα 6 με 6,50 αν θυμάμαι καλά, κάπου εκεί! Και σίγουρα ειναι ένα προιόν που καθιερώθηκε στο ντουλάπι μου και το χρησιμοποιώ ανελλιπώς. Χρειαζόμουνα άλλωστε ένα προιόν προστασίας μιάς και το μαλλί μου έρχεται πολύ συχνά σε επαφή με τη θερμότητα.   

Αυτά για σήμερα! 
Φιλάκια!!

4 σχόλια:

  1. Εχω δοκιμασει διαφορα προιοντα τετοιου τυπου αλλα αυτο δεν το εχω ακουστα! Παντως φαινεται πολυ καλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχομαι να το δοκιμάσεις και αυτό με τη πρώτη ευκαιρία! ;) xx

      Διαγραφή
  2. Είμαι στην αναζήτηση για ένα καλό heat protector και σίγουρα θα το πάρω μετά απο αυτά που γράφεις! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαιρομαι που βοήθησα :)) Να το ευχαριστηθείς!! Φιλάκια!!! :)

      Διαγραφή

Tell a beauty story .. © 2014