Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017

Στα δίχτυα του στιλ: Πώς να φορέσεις το δικτυωτό καλσόν

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017


Ακόμα μία τάση από τα "παλιά" έρχεται και πάλι στο προσκήνιο και εμείς δεν μπορούμε παρά να την υποδεχτούμε με ανοιχτές αγκάλες.. Οι fashionistas παγκοσμίως άλλωστε την έχουν ήδη υιοθετήσει στις street style εμφανίσεις τους!

Πώς μπορείς να φορέσεις και εσύ το διχτυωτό καλσόν, χωρίς να φαίνεται υπερβολή αλλά, αντίθετα να απογειώσει θετικά το ντύσιμό σου;;

Είτε επιλέξεις την πρώτη εκδοχή, το να φορέσεις δηλαδή καλσόν, με τη φούστα ή το σορτσάκι σου ή να αχνοφαίνεται μέσα από ripped τζιν σου δημιουργώντας μία άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση, είτε θα ακολουθήσεις τη δεύτερη εκδοχή με τα διχτυωτά κοντά καλτσάκια που θα φαίνονται μόνο στο τελείωμα του τζιν σου και ταιριάζουν απίστευτα με τα oxford ή και τα αθλητικά σου!

Ότι και να διαλέξεις , ανάλογα με τι θα το συνδυάσεις, μπορεί να μετατρέψει και το πιο απλό σου ντύσιμο σε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

Τip: Καθώς αποτελεί ένα πολύ εντυπωσιακό αξεσουάρ, καλό θα ήταν να μη φορτώσεις περισσότερο το outfit σου με μεταλιζέ αποχρώσεις είτε υπερβολικό όγκο αξεσουάρ, ώστε να μη βγει φορτωμένο το αποτέλεσμα.

  Όπως και να έχει αξίζει να το τολμήσεις και να το εντάξεις στη ντουλάπα σου, για να πραγματοποιήσεις στη στιγμή μοναδικές και ταυτόχρονα sexy εμφανίσεις!


Χοχο,


Tell a beauty story .. © 2014