Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

5+1 Things Of Inspiration ~ Christmas Edition

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016


No1:  Οι φωτισμένοι δρόμοι. Είναι το πρώτο πράγμα που σε βάζουν σε χριστουγεννιάτικη διάθεση και σου ανοίγουν την όρεξη κατευθείαν για βόλτες και ψώνια!

No2: Οι στολισμένες βιτρίνες.. Τα ψώνια είναι από μόνα τους χαρά, όταν όμως βλέπει στολισμένα μαγαζιά, γίνεται ακόμα πιο απολαυστική διαδικασία, ειδικά τώρα που πρέπει να επιλέξουμε το outfit της πρωτοχρονιάς!

No3: Τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια! Παίζουν στα μεγάφωνα στους δρόμους, παίζουν και στο pc μου από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ανοίξτε το παρακάτω playlist ( https://www.youtube.com/watch?v=dHlOeIVrSrI ) και πάμε να τραγουδήσουμε μαζί  για εκατοστή χιλιοστή φορά το "All I want for Christmas is you" ..και να το εννοούμε!

No4: Τα γλυκά! Εννοείτε είναι πολύ βασικό και αναπόσπαστο κομμάτι των γιορτών και στα χριστουγεννιάτικα γλυκά έχουμε μία κάποια ιδιαίτερη προτίμηση! Δίπλες, μελομακάρονα, πρωί, μεσημέρι, βράδυ και τη βαφτίζουμε ισορροπημένη τη διατροφή.


No5: Οι διακοπές φυσικά! Οι αργίες των Χριστουγέννων είναι να μην είναι 'thing of Inspiration'? Είτε θες να μείνεις σπίτι και να διαβάσεις το αγαπημένο σου βιβλίο και να ακούσεις μουσική τρώγοντας γλυκά (ακα. Νο3 & Νο4) , είτε θες να οργανώσεις εκδρομή και να πας εκείνο το πολυπόθητο διήμερο για σκι και χιονοπόλεμο; Τώρα είναι η ώρα να μαζέψεις δυνάμεις όσο μπορείς και όπως μπορείς για τον καινούριο χρόνο.

+1: Οι στιγμές. Με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, τους φίλους, την οικογένεια που θα σε κάνουν να περάσεις τις γιορτές με χαμόγελο και ξεγνοιασιά. Γιατί όλα είναι στιγμές. :)

xoxo,


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tell a beauty story .. © 2014