Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2016

From Summer to Fall: Η Μετάβαση

Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2016
Tώρα που το φθινόπωρο είναι επίσημα εδώ , και ο Σεπτέμβρης έφερε ήδη τις πρώτες βροχές, πρέπει με τη σειρά μας να ξεκινήσουμε την αναδιοργάνωση της ντουλάπας μας,  για να υποδεχτούμε τις σταδιακές πτώσεις της θερμοκρασίας (Γιούπι!).  Αλλά αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι όλα τα καλοκαιρινά μας ρούχα πρέπει να μετακινηθούν με μιάς στο πίσω μέρος.
Μπορούν κάλλιστα να μας συντροφέψουν τις πρώτες μέρες του φθινοπώρου, με κάποιες ..παραλλαγές!

1. Τα must του φετινού καλοκαιριού ήταν αδιαμφισβήτητα τα crop tops, αλλά και η υπάρχουσα πλέον σε κάθε ντουλάπα, ζιπ κιλότ. Και όχι άδικα!
Και τα δύο αυτά κομμάτια μπορούν να μας αντιπροσωπεύσουν επάξια και στις φθινοπωρινές μας εμφανίσεις. Σε συνδυασμό με κάποιο σακάκι, θα δημιουργήσουμε για τις νυχτερινές μας εξόδους ένα στιλάτο outfit, ιδανικό και για τις πρωινές υποχρεώσεις.



2. Τα συνώνυμα του καλοκαιριού, τα σορτσάκια, δε χρειάζεται να τα αποχαιρετήσουμε με το που τελείωσε το καλοκαίρι. (χαρούλες^-^) Προσθέτοντας τα αγαπημένα μας κιμονό στα κοντομάνικα μπλουζάκια μας και σε συνδυασμό με το denim  σορτσάκι μας , έχουμε δημιουργήσει ένα ιδανικό σύνολο για την απογευματινή μας βόλτα! Και καθώς η θερμοκρασία πέφτει ακόμα πιο πολύ, μπορούμε να συνοδεύσουμε το σορτς μας με ένα οπάκ καλσόν.. γιατί απλά δε θέλουμε να του πούμε αντίο με τίποτα!




3. Τα τζιν με τα σκισίματα.. αυτή η τάση! Τα αγαπημένα μας ripped denims για το φθινόπωρο, είναι πιο ιδανικά από ποτέ! Και όταν πλέον τα σκισίματα δε θα μας βολεύουν και τόσο επειδή η θερμοκρασία δε θα το επιτρέπει, με ένα καλσόν από μέσα θα δώσουμε μεγαλύτερη διάρκεια στη “τάση” τους.




4. Τα σανδάλια και τα αγαπημένα μας πέδιλα, τώρα θα πρέπει να αντικατασταθούν με τα διαχρονικά και πάντα κατάλληλα, σταράκια μας ή με διάφορα πάνινα sneakers που θα χαρίσουν λίγη ζεστασιά στα πρώτα κρύα.
 

5. Επίσης παράταση στη πρώτη θέση της ντουλάπας μας, θα πάρουν και οι ολόσωμες φόρμες που μας έβγαλαν ασπροπρόσωπες τα καλοκαιρινά βράδια και τώρα θα μας ακολουθήσουν και στα φθινοπωρινά. All time favourite piece και όχι άδικα!!
       
5.


6. Τα τζιν μπουφαν.. Όσο πρέπει ζεστά για τα πρώτα κρύα, αποτελούν αδιαμφισβήτητα τη Νο1 επιλογή για να ολοκληρώσουμε κάθε φθινοπωρινή εμφάνιση, από το πρωί μέχρι το βράδυ!


 
 
 
                    Καλό Φθινόπωρο!!!
                    Χοχο,
             
Tell a beauty story .. © 2014