Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016

5+1 Things of Inspiration #16

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016


Νο1:    Επιλογή μαγιό. Η πιο συναρπαστική διαδικασία πριν βγούμε στις παραλίες! Όχι δεν είναι τα γυαλιά ηλιου, το λάδι ή σε ποια παραλία θα καταλήξουμε -στη τελική όλες νερό έχουν - αλλά.... το μαγιό! Εάν δεν έχεις επιλέξει το δικό σου για φέτος, ρίξε μιά ματιά εδώ, και κάνε την επιλογή σου!

Νο2:   Πρώτα καλοκαιρινά βράδυα έξω! Τα καλοκαιρινά μαγαζιά,μπορεί να άργησαν λίγο φέτος λόγω καιρού αλλά, άνοιξαν! Και τα βράδυα όπου μπορείς να απολαύσεις τα αστέρια - (πινελιά ρομαντισμού, δεν)-  με το Ζombie Coctail σου στο χέρι , έφτασαν! Αγαπώ <3

Νο3:  Αναδιάρθρωση ντουλάπας! Ξεσκονείστε τα καλοκαιρινά σας! Επώδυνη διαδικασία για τα νεύρα αλλά δίνει μία αύρα ανανέωσης και μόνο που υπάρχει αυτή η αλλαγή.

Νο4:   Νύχια σε καλοκαιρινά χρώματα και σχέδια! Γιατί το καλοκαίρι πρέπει να είναι παντού! Θές ιδέες για το πώς να τα κάνεις;; Κάνε click εδώ!!

Νο5:   Τα παγωτά αλλά και η αδυναμία μου, οι γρανίτες!! Όχι ότι όλο τον χειμώνα δε τρώγαμε, αλλά τώρα που θα πίνουμε κρύα και τα ροφήματά μας, δε θα έχουμε και εναλλαγές ζεστού - κρύου , -φοβού τα βραχνιάσματα-!

+1:   Διακοπές!!! Είναι αυτή η περίοδος που όλο τον χρόνο περιμέναμε!! Πόσο τρελή που για πέντε ημέρες τον Αύγουστο έχω αρχίσει να κάνω προετοιμασίες από τώρα;;;
 
 
XoXo,
 
Tell a beauty story .. © 2014