Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Oscar 2016 - Style Rating: Oι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί από το 1 εώς...το 10! Με τόνο'!

Τρίτη 1 Μαρτίου 2016


 Πολλές οι λαμπερές παρουσίες στο κόκκινο χαλί που πραγματικά χτύπησε ...κόκκινο!

Αλλα ας τις δούμε μία προς μία με βαθμολογία από το ένα εώς το 10.

Με τα δικά μου μάτια πάντα, για να μη παρεξηγούμαστε. :ρ



Jennifer Lawrence



Θα ξεκινήσω με μία εμφάνιση που εμένα μου άρεσε πολύ, πρέπει να ομολογήσω. Το φόρεμα εξαιρετικό. Εντάξει εγώ έχω και μια άλφα αγάπη στη δαντέλα αλλά και πάλι! Αλλά με το κομψό καρέ μέχρι τους ώμους ταίριαξε απόλυτα!  9/10 για τη Τζένιφερ από μένα. Έβγε το κορίτσι!


CATE BLANCHETT




Δε λέω το χρώμα, ανοιξιάτικο ανοιξιάτικο, και τα λουλούδια άρωμα άνοιξης φέρνουν και η κόψη του φορέματος σα θάλασσα θυμίζει. Πιάσαμε καλοκαίρι! Ε λίγο υπερβολή, ακόμα δε μπήκε ο Μάρτης. Το κοντό κούπ της πάει πολύ παρόλα αυτά, και το μακιγιάζ ταιριάζει σωστά. Αλλά Κέιτ μου, το όλο σύνολο, δεν εντυπωσίασε θαρρώ. 5/10 για τη Κέιτ και τα λέλουδα.

CHARLIZE THERON




Από την αρχή που είδα τις εμφανίσεις, αυτή ήθελα να σχολιάσω πιο πολύ για δύο λόγους. 1ον, γιατί είναι η Charlize, και 2ον, γιατί είναι η Charlize!  Κόκκινο στο κόκκινο λοιπόν, με Dior, εφαρμοστό και φλογερό να αναδεικνύει άψογα τη καλογυμνασμένη σιλουέτα της.  Το ανοιχτό ντεκολτέ σε συνδυασμό με το πιασμένο μαλλί να το τονίζει ακόμα πιο πολύ. Βαθμός, τι άλλο; 10! Τον τόνο ξέχασα! Να, ας βάλω πολλούς '''' !

ALICIA VIKANDER¨



Εδώ το κορίτσι από τη Δανία μοιάζει περισσότερο με κορίτσι κατευθείαν από τις ταινίες της Disney. Το φόρεμα, πριγκιπικό και girly ! Τα στρας και το χρώμα,  τράβηξαν άξια τα φλας σα μαγνήτες, χωρίς έξτρα φορτώματα σε αξεσουάρ και έντονο μακιγιάζ. Νεανικότατο. 8/10, γιατί μετά τη Charlize το χάος.

ROONEY MARA



Εδώ η συμπρωταγωνίστρια της Cate Blanchett σε ένα λευκό δαντελένιο Givenchy Haute Couture, με ελκυστικό κόψιμο κάτω από το στήθος. Πιστεύω όμως το συγκεκριμένο χρώμα σε τόσο ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, δε χαρίζει αλλά αφαιρεί. Το φούλ του άσπρου ήταν μία άτυχη επιλογή που παρόλο που σπάει με το έντονο σκούρο μακιγιάζ, δε το σώζει.  6/10   για το μακιγιάζ. 

LADY GAGA



Άλλη μία λευκή επιλογή που εδώ μπορώ να πώ ταιριάζει πιο πολύ. Και τί ανατροπή και αυτη από τη Lady Gaga που μας έχει συνηθίσει σε πιο εξτριμ και funky εμαφανίσεις. Τρελιάρικες πες καλύτερα! Το συγκεκριμένο φόρεμα, κομψότατο και προσδίδει μία ιδέα σταρ, από μόνο του. 9/10

MARGOT ROBBIE 




Το χρυσό και μόνο του, είναι σα χρώμα, υπέρ-λαμπρο. Με μία τόσο εντυπωσιακή γυναίκα όπως η  Margot Robbie να το υποστηρίζει έτσι, γίνεται (υπερ-λαμπρο)^2. Με λιτό μαλλί σε κυματιστές μπουκλες και μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις να  προσγειώνουν το look όσο πρέπει, ήταν από τις πιο λαμπερές παρουσίες και άξια! 10/10

SOFIA VERGARA



Με ένα 'πλούσιο' φόρεμα  σε navy blue απόχρωση με στρας, σε βασιλικό στυλ για τη Sofia Vergara. Μα δε μπορούσαμε να περιμένουμε τίποτα λιγότερο! Το πιασμένο μαλλί είναι πολύ καλή επιλογή για το συγκεκριμένο φόρεμα με το στραπλες ντεκολτέ, ενώ η επιλογή σκουλαρίκια αντί για κάποιο κολιέ, ακόμα πιο επιτυχημένη. Τονίζει τη περιοχή του μπούστου ακόμα πιο πολύ.
Ευγε Sofia.  9/10

RACHEL MCADAMS



Μία πολύ λιτή και αξιοπρεπής επιλογή. Το χρώμα , βαθύ πράσινο, της πάει πολύ.  Τα κοψίματα αναδεικνύουν τη σέξυ πλευρά, και αυτό το φόρεμα έχει πολλά. 8/10



NAOMI WATTS 



Μία ατυχής επιλογή για τη Naomi θεωρώ. Η πολύ πιέτα αντί να κάνει την ίδια να λάμψει, την έκρυψε και τη κατάπιε. Πλας, εμένα μου θυμίζει ψάρι προσωπικα. Και το κόσμημα επιπλέον ατυχής επιλογή σε ένα είδη πολύ'φωτεινό' φόρεμα. Ε, το μακιγιάζ, το αποτελείωσε. Γιατί Naomi;; 5/10 from me, γιατί είναι και Τρίτη και χτες ήταν Δευτέρα και είμαι ακόμα επηρεασμένη :Ρ.


Heidi Klum

Και μιας και μιλάμε για ατυχείς επιλογές, να ακόμα μία. Με φόρεμα στυλ μπουμπουνιέρα πήγε στα Όσκαρ η κατα τα άλλα πανέμορφη Heidi Klum, που δε τη κολάκευε καθόλου. Πέρα ότι έκρυβε το καλλίγραμμο σώμα της, της πρόσθετε κι όλας από το πουθενά! Το μαλλί και το μακιγιάζ τη κρατάνε σε ένα τίμιο 6/10. Άντε.

xoxo,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tell a beauty story .. © 2014