Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2013

5+1 Things of Ιnspiration: No3!

Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2013


5+1 Things of Inspiration
Νο1Το καινούριο ριγέ πουλοβεράκι μου, που ήδη το έχω κάνει χίλιους δύο συνδυασμούς στο μυαλό μου!Τι και αν ακόμα κάποιες μέρες, κυκλοφορούμε με τα κοντομάνικα; Η προετοιμασία ξεκινάει από πριν! Τι, όχι; 

Νο2:Τα 1000 λεπτά φοιτητική προσφορά από Vodafone και Cosmote!! Πάλι καλά γιατί με τα 600 δέ βγάζαμε το μήνα! Τώρα βεβαια προκύπτει το πρόβλημα ότι δε θα μας φτάνει η μπαταρία για να τα μιλάμε! Αλλά καλύτερα με τον φορτιστή αγκαλιά.. για την επικοινωνία ρε γαμωτο! ;) Καλό μπλα μπλά στους απανταχού φοιτητές/φοιτήτριες! Enjoy!!

Νο3:H έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν!! Όχι για εμάς εδώ...Για εκεί στην Αμερική λέω! Αλλά έτσι θα απολαύσουμε και εμείς ξανά τις αγαπημένες μας σειρές!-Vampire Diaries, 2 Broke Girls,κτλ κτλ, δε θα τελειώσω ποτε..! Επιτέλους! Νο4:Η έναρξη των μαθημάτων (Όχι της σχολής καλέ!..που και εκεί βέβαια άρχισαν αλλά, για έμπνευση..δέ το λες! 0:) ), στις σχολές χορού! Άντε να γυμναστούμε και λίγο γιατί μετά από τόσο καθισιό στις ξαπλώστρες και φέτος το καλοκαίρι, κάθε που σηκώνομαι νομίζω ακούω και ένα κράκ! Drama Queen much!?Νο53 μέρες κράτησε αλλά ..προλάβαμε! Το - 20% για το κατάστημα εδώ στη Πάτρα της Pink Woman, -και λογικά και σε  άλλα σε άλλες πόλεις, και αν όχι ακόμα, έχετε το νού σας! - Το εκμεταλλεύτηκα φυσικά! Επιτέλους, εκείνη η δαντελωτή μαύρη Mindi δούστα, έγινε μέρος της ντουλάπας μου! Καλωσόρησε! 

+1:Ο αξεπέραστος, γοητευτικότατος, πιο ώριμος Leonardo Di Caprio που μου έκλεψε τη καρδιά στο The Great Gatsby! Και σε πολλές άλλες από εσάς που εχετε ήδη δεί τη ταινία,επίσης! Είμαι σίγουρη!:) Το προτείνω ανεπιφύλακτα! 2+ ώρες η ταινία να προειδοποιήσω!Και το τέλος..συγκινητικότατο! Καλή σας διασκέδαση!! 

.................................................................
Tell a beauty story .. © 2014